Offerte2018-05-25T15:03:44+01:00

Zoals u op de website kunt zien hebben bieden we een zeer breed assortiment reisonderdelen aan voor uw droomreis naar Afrika. Dat is immers geen alledaagse reis en dient nauwkeurig voorbereid en gepland te worden. Als u een safari wilt maken om wilde dieren te gaan zien, is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt wat betreft natuurreservaat en accommodatie. Dit is afhankelijk van uw wensen:

  • Het seizoen / tijd van het jaar
  • de hoeveelheid tijd die u heeft
  • de mate van avontuur en comfort
  • diersoorten en landschappen
  • eerdere safari ervaringen

Een safari in Afrika levert vaak herinneringen op die u uw hele verdere leven bijblijven. Achterop een safaritruck samen met een gids wilde dieren opsporen in de vroege ochtend of late middag, waarbij u onderweg nog een koffie/thee stop maakt of om de zonsondergang te zien vanaf een heuvel, terwijl u olifanten, giraffen en wildebeesten ziet grazen – dat is genieten zoals in “Out of Africa”.

Maar ook als u uw safarireis wilt combineren met een rondreis door Zuid-Afrika of Namibie, wandelen in de Drakensbergen, relaxen in Franschhoek of paardrijden bij Oyster Bay. We denken graag met u mee en aan de hand van een grove schets van uw reiswensen maken we graag een gedetailleerd reisplan op maat. Wat dat betreft kunt u het beste even onderstaand offerteformulier invullen (velden met een * moeten worden ingevuld) en opsturen, dan gaan we aan de slag voor u. Met meer dan 21 jaar ervaring op dit gebied wijzen we u graag de weg – uiteraard gratis en vrijblijvend.

Wilt u weten waar wij uw gegevens voor gebruiken? Bekijk onze Privacy Policy.