×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Limpopo National Park, Combinateireis Zuid-Afrika & Mauritius

Limpopo National Park, Combinateireis Zuid-Afrika & Mauritius | Rondreizen op Mauritius

Watersportparadijs

Watersportparadijs | Rondreizen op Mauritius

Rondreizen op Mauritius

Bustours en Selfdrives

Rondreizen op Mauritius kan op verschillende manieren. Mauritius is maar een klein eiland, dat gemakkelijk over land ontdekt kan worden. Bij Impala Tours kunt u kiezen voor een georganiseerde rondreis door Mauritius of voor een selfdrive, waarbij u beschikt over een huurauto en gereserveerde accommodaties. Daarbij concentreren we ons op kleinschalige accommodaties.

Mauritius wordt vaak als een eiland gezien om uw rondreis door een ander Afrikaans land ontspannen af te sluiten. Mauritius biedt zo veel mogelijkheden dat iedereen er zich thuis zal voelen. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, helder blauwe zee en een fantastische onderwaterwereld. Daarnaast is een bezoek aan het binnenland een aanrader met koloniale gebouwen en prachtige, groene natuurgebieden. De bevolking van dit eiland in de Indische oceaan bestaat uit een mengelmoes van Afrikaanse, Arabische en Aziatische culturen die in harmonie naast elkaar bestaan.

Optimaal vervoer en accommodatie

Omdat we de reis graag op uw persoonlijke wensen afstemmen, stellen we u, indien mogelijk, graag in de gelegenheid om zelf uw comfortniveau te kiezen.

Goede accommodaties vormen de basis van een geslaagde reis. Niet alleen speelt het comfort van de kamers en het sanitair een rol, ook een mooie ligging, een centrale bereikbaarheid of een bijzondere sfeer tellen mee bij onze zorgvuldige selectie. Ook kiezen we liefst voor een hotel met op korte afstand daarvan één of meerdere goede restaurants.

Op veel van onze individuele arrangementen is het mogelijk een superior pakket bij te boeken. Tegen bijbetaling krijgt u dan betere accommodaties en soms ook een upgrade in vervoer. In de meeste pakketten zitten de excursies en maaltijden inclusief. Kortom: nog meer genieten onderweg! Mocht u zelf al bepaalde hotels op het oog hebben, schroom dan niet en laat het ons weten.

rondreizen op mauritius
 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Kruger National Park
Vanaf € 2.820

per persoon

Combinatiereis Zuid-Afrika & Mauritius

Tijdens deze 20 dagen durende reis worden de flora en fauna van Zuid-Afrika gecombineerd met de eindeloze stranden van Mauritius.

Lees meerOfferte aanvragen

Giraffe, Amboseli National Park

Combinatiereis Kenia & Mauritius

Een fantastische mogelijkheid om tijdens een begeleide rondreis de veelzijdige dierenwereld in de nationale parken van Kenia te combineren met de...

Lees meerOfferte aanvragen

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.