×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Baby Gorilla

Baby Gorilla | Best of Gorillas

Nyungwe Forest National Park

Nyungwe Forest National Park | Best of Gorillas

Waterval in een van de oudste regenwouden, Nyungwe Forest National Park

Waterval in een van de oudste regenwouden, Nyungwe Forest National Park | Best of Gorillas

Best of Gorillas

Route; best of gorillas

In één oogopslag

  • 3 dagen gorilla trekking van/naar Kigali
  • Dagelijks vertrek, min. 1 pers.
  • 6 dagen Rwanda rondreis (optioneel)
  • Vanaf; € 846 p.p. (exclusief vluchten)

 

 

 

 

3-daagse gorilla trekking in Oeganda

Bezoek het land van de duizend heuvels en verheug u op een ontmoeting met de zwarte reuzen. Het Volcanoes NP is het beste uitgangspunt voor een gorilla trekking.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Kigali - Volcanoes NP (dinner).

Aankomst in Kigali en rit naar het Virunga reservaat. Als u vroeg aankomt, kunt u optioneel een bezoek brengen aan de kleurrijke markt, tijdens een dorpsbezoek de lokale bevolking ontmoeten, of de prachtige tweelingsmeren Bulera en Ruhondo bezoeken.

Overnachting Gorilla Mountain View Lodge.

Dag 2: Volcanoes NP - Kigali (ontbijt/lunch).

Vandaag hebt u eerst een kort informatiemoment door uw safarigids, waarna de gorilla trekking begint. U leert over hoe u zich dient te gedragen tijdens de wandelingen in het regenwoud en bij de ontmoeting met de berggorilla’s. Dan wordt het pas interessant: uitgerust met water, een camera en regenkleding (aanbevolen) begint uw wandeling in het regenwoud en gaat u op zoek naar de zwarte reuzen. Zodra de eerste gorilla’s zijn waargenomen, vergeet u alle inspanning en vermoeidheid! Niet zelden wordt een ontmoeting met gorilla’s omschreven als de meest indrukwekkende natuurbelevenis die men ooit heeft meegemaakt. Het observeren van een zilverruggorilla en zijn familie in het wild is uniek! Na de trekking geniet u van een lunch in uw hotel. ’s Middags keert u terug naar Kigali.

Overnachting Flame Tree Village. 

Dag 3: Kigali (ontbijt).

Transfer naar de luchthaven. Optioneel verlengingsprogramma (enkel boekbaar in combinatie met Best of Gorillas en het hoofdprogramma moet in omgekeerde volgorde verlopen): Volcanoes NP - Lake Kivu (volpension). Dit meer heeft een omvang van 2.650 km² en is 450 m diep. Het wordt omringd door steile, groene hellingen. Tijdens de rit kunt u al genieten van het uitzicht op het blauwe meer, de plantages en regenwouden en de Virunga vulkaan, en ondertussen ook een picknicklunch nuttigen. De stad Gisenyi ligt aan de met palmen omzoomde oever van het meer.

Dag 4: Lake Kivu - Nyungwe Forest NP (volpension).

’s Ochtends vertrekt u naar de Nyungwe Forest NP. Vandaag is een lange maar mooie reisdag, waarbij u ca. 8 u. door een spectaculair landschap met uitzicht op het meer en de bergen rijdt. Lunch in het gemoedelijke plaatsje Kibuye en daarna rijdt u verder naar het Nyungwe Forest NP.

2 overnachtingen Nyungwe Top View Hotel.

Dag 5: Nyungwe Forest NP (volpenion).

Het Nyungwe Forest NP is een van de oudste regenwouden van Oost-Afrika. Vergeet vooral niet uw comfortabele wandelschoenen mee te nemen, want vandaag gaat u op zoek naar chimpansees. Uiteraard leven er niet alleen chimpansees in het nationaal park, de diversiteit is indrukwekkend! Er leven hier ca. 75 soorten zoogdieren en 13 verschillende soorten primaten. Na de lunch brengt u een bezoek aan een theeplantage (gesloten op maandag).

Dag 6: Nyungwe Forest NP - Kigali (ontbijt/lunch), einde rond 14.00 u.

U keert vandaag terug naar de luchthaven van Kigali. Onderweg bezoekt u in Butare, een universiteitsstad en tevens het religieuze centrum van het land, het paleis en het nationaal museum.

Code

281

Inclusief

Rondrit in een 4x4 safarivoertuig met gegarandeerde raamplaats, entreegelden nationale parken, Engelstalige gids/chauffeur, overnachtingen, vermelde maaltijden. Verlenging inclusief: rondrit in 4x4 safarivoertuig (bij 6 passagiers slechts 5 raamplaatsen).

Exclusief

Eluchten, visumkosten, Gorilla Permit (bij boeking te betalen), overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven, fooien, optionele excursies. Verlenging exclusief: Chimpansee Permit (bij boeking te betalen).

Aantal deelnemers

Max. 6 personen per voertuig.

Kinderen

Kinderen ouder dan 15 jaar welkom.

Optionele toeslag

Gorilla Permit USD 1.500 p.p. per trekking (niet terugbetaalbaar).

Chimpansee Permit USD 90 p.p. per trekking (niet terugbetaalbaar).

Reisdata

Dagelijks

Afwijkende annuleringsvoorwaarden

Meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Vanafprijs per pers. o.b.v. 2pers.

3 dagen

01.09.19 - 30.09.19: 846 Euro

6 dagen

01.09.19 - 30.09.19: 2.190 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid