×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Chimpansees in Gombe Stream National Park

gombe stream chimpansees | rondreizen tanzania

Fly-in safari’s in Tanzania

Tanzania is een gigantisch land. Elke regio heeft een eigen karakter, bijvoorbeeld de imposante Mount Kilimanjaro, het avontuurlijke Selous GR, de uitgestrekte Serengeti NP met z’n enorme kuddes dieren en de paradijselijke eiland Zanzibar en Pemba.

De natuurgebieden en wildparken zijn divers en bieden veel mogelijkheden. Vindt u het ook moeilijk om een keuze te maken? Dan zijn de fly-in safari’s in Tanzania wellicht iets voor u. Met een klein vliegtuigje gaat u van het ene gebied naar het andere. Tijdens de vlucht heeft u een fenomenaal uitzicht over land, rivieren, vlaktes, bossen en wilde dieren. Een fly-in safari is ook erg geschikt als u afgelegen lodges of tented camps wilt bezoeken. Deze luxe accommodaties zijn per auto, zelfs 4WD’s, slecht of nauwelijks te bereiken. Door de kleinschaligheid van de lodges komt u tijdens de safari’s vrijwel niemand anders tegen: een gebied voor u alleen!

Met een klein vliegtuigje gaat u van de ene lodge of tented camp naar de andere. Op de landingsbaan wordt u verwelkomd door een deskundige gids die u naar de accommodatie begeleidt. Vanuit uw luxe tent of lodge maakt u twee game drives of safaritochten per dag. Afhankelijk van het park kunt u bijvoorbeeld kiezen uit game drives per open 4WD, safari’s te voet, paard of heteluchtballon. Professionele rangers en trackers (sporenzoekers) delen graag hun kennis en ervaring met u.

Tussen de safari-activiteiten door kunt u heerlijk relaxen, bijvoorbeeld bij het zwembad of op uw eigen privé veranda. Vaak met uitzicht op de bush en wilde dieren. Excellente maaltijden worden geserveerd in het sfeervolle restaurant of onder de sterrenhemel, in de met kaarsen verlichte boma.

Dit is vakantie in Afrika... Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis naar Afrika!

Eagles Nest Lodge | Rondreizen Namibië
Vanaf € 2.006

per persoon

Vakantie Namibië

Het grandioze zuiden van Namibië

Hoogtepunten die u zeker gaat zien gedurende deze 14-daagse reis: Kalahari, Fish River Canyon, Sossusvlei en Swakopmund.


Lees meerOfferte aanvragen

Accommodations

Grand Palm Hotel Casino (MC / FC)

Bonnington Farm, Molepolole Road, Gaborone, Botswana


Lees meerOfferte aanvragen
Olivers Camp Asilia | rondreizen tanzania
Vanaf € 3.821

per persoon

Vakantie Tanzania

Tanzania Intens

Wordt meegenomen op een spannende rondreis met een Engelssprekende gids tijdens deze 10-daagse rondreis.


Lees meerOfferte aanvragen
Serengeti safari | rondreizen tanzania
Vanaf € 2.395

per persoon

Vakantie Tanzania

Kennismaking met Tanzania

Van Arusha naar Zanzibar tijdens deze 5-daagse safari. Een reis die een intense ervaring biedt en langs de hoogtepunten van Noord-Tanzania gaat.


Lees meerOfferte aanvragen

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid