×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Elewana Safari

10 dagen fly-in van/naar Kilimanjaro Airport

Over de reis

Beleef de fascinerende dierenwereld en de veelzijdige landschappen van Tanzania. Per klein vliegtuig reist u naar de mooiste en bekendste nationale parken. Omdat u de verplaatsingen per vliegtuig maakt, heeft u veel tijd voor safari’s.

U verblijft in kleine maar luxueuze lodges van de Elewana Collection, die elk hun eigen stijl hebben. Klasse en service laten niks aan de wensen over. Ervaren rangers begeleiden u tijdens uw dagelijkse trektochten door de Afrikaanse bush en savannes. Ze vertellen u allerlei interessante weetjes over de plaatselijke fauna en flora.

In een oogopslag

  • 10 dagen individuele fly-in safari
  • van/naar Kilimanjaro Airport
  • min. 2, max. 6 pers.
  • met overnachtingen in luxueuze accommodaties van Elewana
Vanaf € 3.086 p.p.

Dag 1: Arusha (ontbijt).

Aankomst op Kilimanjaro Airport. U wordt opgehaald en naar uw lodge gebracht. Aan de rand van een actieve koffieplantage en aan de voet van Mount Meru komt u helemaal in de stemming voor de safari’s die u de komende week gaat maken.

Overnachting: Overnachting Arusha Coffee Lodge.

Dag 2: Arusha - Tarangire NP (volpension).

Tijdens een gegidste tour op de koffieplantage leert u hoe men ´van boon tot kop´ komt. Daarna vlucht naar Tarangire NP. Reeds tijdens de rit van de airstrip naar uw accommodatie beleeft u de schoonheid van het Tarangire reservaat. U bereikt uw boomhut op tijd om te kunnen genieten van de Afrikaanse zonsondergang.

Overnachting: 2 overnachtingen Tarangire Treetops.

Dag 3: Tarangire NP (volpension).

U heeft de hele dag ter beschikking om dit park, bekend om zijn vele olifanten en baobabbomen, te verkennen. Beleef tijdens een wandelsafari en een safari per terreinwagen de verbazingwekkend hoge concentratie dieren. Ze komen wat graag hun dorst lessen aan de Tarangire rivier. In een Masai dorp leert u meer over het leven van deze veehoeders. De dag sluit u af met een sundowner in de bush en een nachtsafari.

Dag 4: Tarangire NP - Karatu (volpension).

Safari met bushpicknick op weg naar de airstrip. In de vooravond bereikt u uw lodge in het Ngorongoro reservaat, geheel gebouwd in koloniale stijl.

Overnachting: 3 overnachtingen The Manor at Ngorongoro.

Dag 5 - 6: Lake Manyara NP en Ngorongoro krater (2x volpension).

Neem deel aan de vele activiteiten of ga op excursie naar het Lake Manyara NP. U bent vandaag vroeg uit de veren om de krater in de ochtendmist te ontdekken. Langs haarspeldbochten daalt u af in de oeroude, intacte krater. Op de 260 km² leeft een ongelooflijk aantal wilde dieren – het gebied is dan ook het grootste leefgebied van roofdieren ter wereld. Voor de lunch zoekt u de schaduw op en wordt u omringd door wilde dieren en de machtige kraterwanden.

Dag 7 - 9: Karatu - Serengeti NP (3x volpension).

U vliegt van de Manyara airstrip naar de Serengeti. Tijdens uw tocht naar uw camp ontmoet u de vele dierlijke bewoners van Tanzania’s oudste en bekendste nationaal park. De komende dagen gaat u op safaritochten per jeep en te voet om de vele en grote kuddes te bewonderen. ’s Avonds blikt u tijdens een prachtige zonsondergang terug op de vele avonturen die u heeft beleefd.

Overnachting: 3 overnachtingen Serengeti Pioneer Camp (dec-mei) of Serengeti Migration Camp (jun-nov).

Dag 10: Serengeti NP - Arusha (ontbijt/lunch).

Op weg naar de airstrip rijdt u nog een laatste keer door uitgestrekte vlaktes. Wanneer u in Arusha landt, wordt u opgewacht en naar Kilimanjaro Airport gebracht.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Arusha Coffee Lodge

Accommodations

Arusha Coffee Lodge (MC+)

Arusha Coffee Lodge (MC+) is in originele stijl van oude kooniale gebouwen die kenmerkend zijn voor koffieplantages. Het beschikt over 18 luxueuze en...


Lees meerOfferte aanvragen
Tarangire Treetops

Accommodations

Tarangire Treetops

Tarangire Treetops beschikt over kamers die van alle luxe gemakken voorzien zijn. Daarnaast beschikt de lodge over een restaurant, bar en klein...


Lees meerOfferte aanvragen
Migration Camp

Accommodations

Migration Camp

Migration Camp is een prachtige accommodatie om de jaarlijkse migratie van de gnoes en zebra's te bekijken. Het camp beschikt over 20 safaritenten...


Lees meerOfferte aanvragen
Serengeti Pioneer Camp

Accommodations

Serengeti Pioneer Camp

Ideaal gelegen om de jaarlijkse Grote Migratie en de Big Five te observeren.


Lees meerOfferte aanvragen

Code

118201

Inclusief

binnenlandse vluchten, vermelde transfers & excursies, rit in safarivoertuig, alle safari-activeiten gebeuren met andere gasten van het camp, entreegelden nationale parken, Engelstalige gids/chauffeur, vermelde overnachtingen en maaltijden, lokale drankjes incl. bier/huiswijn/bepaalde sterkedranken, wasservice.

Exclusief

internationale vluchten, overige drankjes, persoonlijke uitgaven, fooien, optionele excursies, visumkosten, vertrekbelastingen (behalve voor de inbegrepen vluchten).

Opmerking

Bagagebeperking: max. 15 kg p.p. in een zachte reistas.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid