×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Zebra's in Ruaha National Park

Ruaha National Park zebra's | rondreizen tanzania

Ruaha River Lodge

Ruaha River Lodge | rondreizen tanzania

Luipaard in Ruaha National Park

Ruaha National Park luipaard | rondreizen tanzania

Rufiji River Camp

Rufiji River Camp | rondreizen tanzania

Selous en Ruaha - onbekende dierenparadijzen

11 dagen fly-in safari in prachtige camps & strandverblijf van Dar es Salaam/Zanzibar naar Dar es Salaam/Zanzibar

Over de reis

Geniet van een safari en strandvakantie. Enerzijds maakt u safari’s ´off the beaten track´ in het Selous GR en Ruaha NP - de grootste wildgebieden in Tanzania - en anderzijds geniet u van ontspannen dagen aan ongerepte zandstranden. De luxueuze en romantische camps & lodges betoveren u met hun bijzondere ligging en intimiteit – zowel op zandige oevers van de rivier, in het midden van een palmentuin aan een meer als aan de kust van de Indische Oceaan of het eiland Zanzibar.

In een oogopslag

  • 11 dagen individuele fly-in safari
  • dagelijks van/naar Dar es Salaam/Zanzibar
  • 3 verblijfscategorieën
  • incl. strandverblijf
Vanaf € 6.307 p.p.

Dag 1: Dar es Salaam/Zanzibar - Ruaha NP (volpension).

’s Morgens vliegt u van Dar Es Salaam of Zanzibar naar het Ruaha NP, waar uw gids u verwelkomt. Op weg naar uw accommodatie wacht u al een eerste safari in de Afrikaanse bush.

Overnachting: 3 overnachtingen Ruaha River Lodge (STD), Jabali Ridge (SUP), Jongomero (DEL).

Dag 2 - 3: Ruaha NP (2x volpension).

’s Morgens en ’s namiddags gaat u op safari in het op een na grootste nationaal park van Tanzania. Hier komen maar liefst 1.600 plantensoorten, ca. 500 vogelsoorten en een groot aantal zoogdieren voor zoals antilopen, koedoes, leeuwen, nijlpaarden, cheeta’s en de zeldzame hyena’s. Bovendien is de olifantenpopulatie in Ruaha een van de grootste van het land. De Ruaha River met zijn vele bochten en slenken domineert ongetwijfeld het landschapsbeeld en biedt een thuis aan een groot aantal nijlpaarden en krokodillen.

Dag 4: Ruaha NP - Selous GR (volpension).

In de voormiddag vliegt u naar het Selous GR.

Overnachting: 3 overnachtingen Rufiji River Camp (STD), Roho ya Selous (SUP), Siwandu (DEL).

Dag 5 - 6: Selous GR (2x volpension).

U gaat per voertuig, te voet of per boot op safari. Het Selous GR, genoemd naar de beroemde olifantenjager Captain F.C. Selous, biedt uitstekende safari's. In dit uitgestrekte en afgelegen wildreservaat leven honderdduizenden dieren en het landschap is heel divers: rivieren en ravijnen worden afgewisseld door moerassen, bossen en savanne. U vindt hier olifanten, nijlpaarden, koedoe antilopen en meer dan 4.000 leeuwen. Houd uw ogen open voor de zeldzame wilde honden!

Dag 7: Selous GR - Dar es Salaam/Zanzibar (volpension).

Na het ontbijt maakt u een laatste safari voordat u terug naar de kust vliegt voor uw strandverlenging. STD: vlucht naar Dar es Salaam, transfer naar de aanlegplaats en korte boottocht naar het eiland nabij Bagamoyo. SUP: vlucht naar Zanzibar en transfer naar de lodge. DEL: vlucht naar het Fanjove Island in de Songo Songo archipel en transfer naar uw strandlodge.

Overnachting: 4 overnachtingen Lazy Lagoon (STD), Matemwe Lodge (SUP), Fanjove Island (DEL).

Dag 8 - 10: Lazy Lagoon (STD) / Matemwe Lodge (SUP) / Fanjove Island (DEL) (STD/DEL: 3x volpension; SUP: 3x halfpension).

STD: Ontspan aan het 9 km lang strand van een privé-eiland in de Indische Oceaan. U slaapt vlak aan het strand. U geniet van de zon aan het zwembed, gaat snorkelen of surfen of ontdekt de mangroven. De hoge gebouwen zorgen voor de nodige briesjes en elk van de 12 gastenkamers heeft zicht op de zee. SUP: De lodge in het noordoosten van het beroemde eiland Zanzibar bevindt zich op kliffen met zicht op de mooie koraalrijke lagune. Er zijn 12 strandchalets in een exotische tuin, 2 zwembaden en een spa. Aangeboden activiteiten: tocht met een traditionele dhow, bezoek aan Stone Town, snorkel- en duikexcursies. DEL: Er wacht u een paradijs aan een afgelegen strand. Uw exclusieve accommodatie bestaat uit enkele ruime bungalows, die perfect passen in het prachtige landschap. Het zachte witte strand brengt u naar het azuurblauwe water. De Indische Oceaan en zijn koraalrif, dolfijnen en schildpadden nodigen uit tot zwemmen. U kunt hier optioneel mooie kajaktochten of begeleide natuurwandelingen maken. Geniet van de idyllische momenten te midden van de ongerepte natuur en de geluiden van de oceaan. De tijd lijkt hier wel stil te staan.

Dag 11: Zanzibar of Dar es Salaam (ontbijt).

STD: Boottocht en transfer naar de luchthaven van Dar es Salaam. SUP: Transfer naar de luchthaven van Zanzibar. DEL: Vlucht terug naar de luchthaven van Dar es Salaam.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Ruaha River Lodge

Accommodations

Ruaha River Lodge

In de traditionele lodge van de familie Fox zult u vanuit uw veranda talrijke wilde dieren spotten.


Lees meerOfferte aanvragen
Jongomero Camp

Accommodations

Jongomero Camp

Jongomero Camp is gelegen n Ruaha National Park weg van de drukte. De 8 tenten zijn ingericht op een authentieke manier en beschikken over een...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

35575

Inclusief

binnenlandse vluchten, transfers, alle safari-activiteiten worden samen met andere gasten van het camp georganiseerd, vermelde maaltijden en overnachtingen, entreegelden nationale parken, Engelstalige gids/chauffeur.

Exclusief

internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, fooien, optionele excursies.

Opmerking

Prijzen voor de Standaard (STD) en Superior (SUP) varianten op aanvraag.

De camps zijn van midden maart tot eind mei gesloten.

Bagagebeperking: max. 15 kg p.p. in een zachte reistas, incl. handbagage.

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid