×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Ras Kutani Camp

Ras Kutani Camp | rondreizen tanzania

Ontbijt in het Ruaha National Park

Ruaha National Park ontbijt | rondreizen tanzania

Pure romantiek in het zuiden van Tanzania

In één oogopslag

  • 11 dagen fly-in safari
  • Van Dar es Salaam/Zanzibar naar Dar es Salaam
  • Bush & Beach met luxueuze accommodaties
  • Vanaf € 5.706 p.p.(exclusief vluchten)

 

 

 

 

9-daagse individuele safari in prachtige kampen & strandverblijf van/naar Dar es Salaam

Geniet van een safari en strandvakantie! Enerzijds maakt u safari’s ´off the beaten track´ in het Selous GR en Ruaha NP en anderzijds geniet van heerlijke dagen aan een ongerept wit zandstrand! De luxueuze en sfeervolle camps betoveren u met hun bijzondere ligging en intimiteit – zowel op zandige oevers van de rivier en in het midden van een palmentuin aan een meer als aan de kust van de Indische Oceaan!

Uiteraard kunt u deze reis combineren met andere reizen en hotels, autohuur en vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Reisprogramma (Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Dar es Salaam/Zanzibar - Selous GR (volpension).

’s Ochtends vliegt u van Dar es Salaam of Zanzibar naar het Selous GR. Daar wacht uw gids u op en terwijl hij u naar uw accommodatie brengt en ziet u op sommige plaatsen al wilde dieren. ’s Avonds kunt u tijdens een safari, wandelsafari of een boottocht op de Rufiji rivier de omgeving verkennen. Wie liever in zijn luxueuze tent blijft, kan van in de veranda luisteren naar de nachtelijke geluiden van de wildernis.

3 overnachtingen Siwandu.

Dag 2 - 3: Selous GR (2x volpension).

In de ochtend en namiddag gaat u per voertuig, te voet of per boot op safari! Het Selous GR, genoemd naar de beroemde olifantenjager Captain F.C. Selous, biedt uitstekende safari’s. In dit uitgestrekte en afgelegen game reserve leven honderdduizenden dieren en het landschap wordt gekenmerkt door diversiteit: rivieren en ravijnen worden afgewisseld door moerassen, bossen en savanne! U kunt hier in contact komen met olifanten, nijlpaarden, koedoe antilopen en leeuwen.

Dag 4: Selous GR - Ruaha NP (volpension).

’s Ochtends transfer naar de airstrip en vlucht naar Ruaha NP. U luncht in het camp en heeft ’s middags tijd voor een eerste verkenningstocht.

3 overnachtingen Jongomero.

Dag 5 - 6: Ruaha NP (2x volpension).

’s Morgens en ’s middags gaat u op safari in op een na grootste nationaal park van Tanzania. Hier komen maar liefst 1.600 plantensoorten, ca. 500 vogelsoorten en een veelheid aan zoogdieren zoals antilopen, koedoes, leeuwen, nijlpaarden, luipaarden en de zeldzame wilde honden voor. Bovendien is de olifantenpopulatie in Ruaha één van de grootste van het land! De Ruaha River met zijn vele bochten en slenken domineert ongetwijfeld het landschapsbeeld en is de leefomgeving voor een groot aantal nijlpaarden en krokodillen.

Dag 7: Ruaha NP - Dar es Salaam - Ras Kutani (volpension).

Na het ontbijt maakt u een laatste safari voordat u via Dar es Salaam naar Ras Kutani aan de Tanzaniaanse kust vliegt. Transfer naar uw strandlodge.

3 overnachtingen Ras Kutani. 

Dag 8 - 9: Ras Kutani (3x volpension).

Een paradijs aan een afgelegen strand wacht op u. Uw exclusieve accommodatie bestaat uit enkele grote bungalows, die perfect passen in het prachtige landschap. De ligging aan een zoetwaterlagune, omlijst door bos en aan de andere kant de azuurblauwe zee, is werkelijk uniek! De Indische Oceaan nodigt uit tot zwemmen. Dit kan in deze warme zee zowel bij eb als bij vloed. U kunt hier optioneel mooie kajaktochten of begeleide natuurwandelingen maken. Geniet van de idyllische ogenblikken te midden van de ongerepte natuur en de geluiden van de oceaan – de tijd lijkt wel stil te staan.

Dag 10: Ras Kutani - Dar es Salaam (ontbijt).

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven en vlucht naar Dar es Salaam.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Jongomero Camp

Accommodations

Jongomero Camp

Jongomero Camp is gelegen n Ruaha National Park weg van de drukte. De 8 tenten zijn ingericht op een authentieke manier en beschikken over een...


Lees meerOfferte aanvragen

Code

35575

Inclusief

Alle binnenlandse vluchten, transfers, alle safari-activiteiten worden samen met andere gasten van het camp ondernomen, vermelde maaltijden en overnachtingen, entreegelden nationale parken, Engelstalige gids/chauffeur.

Exclusief

Internationale vluchten, visumkosten, overige maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven, fooien, optionele excursies, wasservice, ´flying doctor´ service.

Aantal deelnemers

Min. 2 pers.

Opmerking

De camps zijn gesloten tussen 16.03.19-31.05.19.

Bagagebeperking: max. 15 kg p.p. in een zachte reistas, incl. handbagage.

Reisdata

Dagelijks

Vanafprijs per pers. o.b.v. 2 pers.

16.03.19 - 31.05.19: camps gesloten 01.06.19 - 30.06.19: 6.009 Euro 01.07.19 - 31.10.19: 6.937 Euro 01.11.19 - 30.11.19: 6.009 Euro

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid