Cresta President Hotel (MC+)

///Cresta President Hotel (MC+)
Cresta President Hotel (MC+)2017-07-10T13:14:33+01:00

Adres
Botswana Road, Main Mall, Gaborone, Botswana

Ligging
Dit recentelijk gerenoveerde hotel ligt in het stadscentrum van Gaborone.

Kamers
Cresta President Hotel heeft 196 kamers, verdeeld in 152 Executive Rooms, 38 Luxery Rooms, 3 Suites en 1 Presidential Suite. De kamers zijn voorzien van tv, telefoon, airco. en thee- en koffiezetter.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een lounge, cafetaria, restaurant, business centre, wasserij-service en zwembad en een gratis airport shuttleservice (in aansluiting op scheduled flights).

  • American Express, Diners Club, Discover, MasterCard, Visa
  • Check-in vanaf: 2:00 PM
  • Check-out tot: 11.00 uur
  • Geen huisdieren toegelaten (enkel hulphonden toegelaten)
  • 24-uurs incheckservice

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s. Op de pagina over Gaborone vindt u bijvoorbeeld de volgende hotels:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie