Phakalane Golf Resort (FC+)

///Phakalane Golf Resort (FC+)
Phakalane Golf Resort (FC+)2017-07-10T13:26:49+01:00

Adres
Golf Drive Phakalane, Gaborone 1000, Botswana

Ligging
Dit moderne luxe golfresort ligt 15km buiten het stadscentrum van Gaborone.

Kamers
Phakalane Golf Resort beschikt over 12 Eagles Nest Golf Villas en 8 Golf Chalets. De villas hebben 3- of 4 slaapkamers en zijn voorzien van tv, airco., garage, lounge gedeelte, volledig ingerichte keuken met wasmachine en een patio met BBQ. De Golf Chalets zijn ruimer en beschikken ook over een 2e badkamer.

Faciliteiten
Het resort beschikt over een prachtig aangelegde 18-holes golfbaan, een zwembad, restaurants en nabij gelegen wildpark.

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s. Op de pagina over Gaborone vindt u bijvoorbeeld de volgende hotels:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie