Klimaat van Botswana

Klimaat van Botswana2017-07-07T12:20:21+01:00

Botswana heeft een woestijnachtig klimaat. De winter (mei tot en met juli) is koud en droog. Vooral ’s nachts en ’s ochtends vroeg dalen de temperaturen dan flink, waarbij soms nachtvorst optreed. In de zomer (september tot april) is het heet – tot wel boven de veertig graden. Dit is de tijd van het jaar met veel regen en donderstormen, vooral in de maanden november tot april. De regen manifesteert zich doorgaans als korte maar hevige regenbuien laat in de middag, vaak gepaard gaande met donderwolken.

Klimaat van Botswana

Wat klanten zeggen (t99)

Andere pagina’s met meer detail informatie over Zuid-Afrika zijn:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie