×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Edo`s Camp (MC)

Ghanzi is de hoofdstad van de bosjesmannen. De beste plek om in deze omgeving te overnachten is Edo’s Camp, waar u de San-bosjesmannen kunt ontmoeten en ervaren hoe zij leven.

Adres

Central Kalahari Game Reserve, Botswana

Ligging

in een natuurbeschermingsgebied van ca. 12.000 ha in de westelijke Kalahari woestijn. Hier leven nog 6 witte neushoorns, die met uitsterven worden bedreigd, evenals verscheidene planten-, vogel- en zoogdiersoorten.

Hotel

er is een hoofdgebouw, een waterdrinkplaats met spotlicht, een verwarmd zwembad en een kleine souvenirwinkel. U kunt hier safari’s maken (dag en avond), een wandeling maken onder begeleiding van een San-bosjesman, neushoorns opsporen (’rhino tracking’) of een traditioneel San-dorp bezoeken.

Accommodatie

er zijn 4 rustieke, rietgedekte tenten op een platform met elektriciteit en een eigen bad/douche/toilet. Verlichting d.m.v. petroleumlampen en lampen op batterijen.

Inclusief

overnachting, volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, wasservice (geen ondergoed) en Engelssprekende leiding.

Exclusief

fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, entreegelden en vluchten tussen de kampen.

Bagagebeperking

Max. 20 kg per persoon in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage.

Kinderen

Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom!
 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Locatie van Edo`s Camp (MC)