Edo’s Camp (MC)

Edo’s Camp (MC)2017-07-10T13:45:32+01:00

Ghanzi is de hoofdstad van de bosjesmannen. De beste plek om in deze omgeving te overnachten is Edo’s Camp, waar u de San-bosjesmannen kunt ontmoeten en ervaren hoe zij leven.

Adres
Central Kalahari Game Reserve, Botswana

Ligging
in een natuurbeschermingsgebied van ca. 12.000 ha in de westelijke Kalahari woestijn. Hier leven nog 6 witte neushoorns, die met uitsterven worden bedreigd, evenals verscheidene planten-, vogel- en zoogdiersoorten.

Hotel
er is een hoofdgebouw, een waterdrinkplaats met spotlicht, een verwarmd zwembad en een kleine souvenirwinkel. U kunt hier safari’s maken (dag en avond), een wandeling maken onder begeleiding van een San-bosjesman, neushoorns opsporen (’rhino tracking’) of een traditioneel San-dorp bezoeken.

Accommodatie
er zijn 4 rustieke, rietgedekte tenten op een platform met elektriciteit en een eigen bad/douche/toilet. Verlichting d.m.v. petroleumlampen en lampen op batterijen.

Inclusief
overnachting, volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, wasservice (geen ondergoed) en Engelssprekende leiding.

Exclusief
fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, entreegelden en vluchten tussen de kampen.

Bagagebeperking
Max. 20 kg per persoon in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage.

Kinderen
Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom!

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s. Op de pagina over Kalahari vindt u bijvoorbeeld de volgende hotels:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie