×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Grassland Bushman Lodge (MC)

Wilt u een excursie met San Bosjesmannen maken door de Kalahari, dan is een verblijf in de Grassland Bushman Lodge ideaal. U leert welke planten de bosjesmannen eten, hoe ze vuur maken en over het schieten met pijl en boog. De Grassland Bushman Lodge ondersteunt ook het ‘predator revalidatie project’, waarbij leeuwen, wilde honden en luipaarden tijdelijk worden opgevangen in het reservaat vanwege het risico dat deze dieren lopen te worden omgebracht door boeren uit de omgeving. Uiteindelijk is het doel van het project de dieren tijdelijk op te vangen om ze aan te laten sterken en ze weer terug te plaatsen in de vrije natuur.

Adres

Kang, Kalahari, Botswana

Ligging

Dit ligt bij het kleine plaatsje Kang, aan de westzijde van het Central Kalahari Game Reserve. De lodge wordt omgeven door de vrije natuur, u ziet er vaak wild en exotische vogels. De lodge kijkt uit op een populaire verlichte drinkplaats en het is normaal om grote kuddes eland, oryx, kudu hier waar te nemen, soms vertoont een bruine hyena zich ’s nachts hier.

Kamers

De lodge heeft 8 chalets, elk voorzien van dubbel bed, buro, zithoek en badkamer.

Faciliteiten

De lodge beschikt over een lounge, restaurant, zwembad, BBQ, wasservice en airport shuttleservice (Kang Airport). Er worden diverse excursies en activiteiten georganiseerd, zoals trips naar een dorp van de bosjesmannen en safari’s in het Central Kalahari Game Reserve.
 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Locatie van Grassland Bushman Lodge (MC)