Grassland Bushman Lodge (MC)

////Grassland Bushman Lodge (MC)
Grassland Bushman Lodge (MC)2017-07-10T13:52:29+01:00

Wilt u een excursie met San Bosjesmannen maken door de Kalahari, dan is een verblijf in de Grassland Bushman Lodge ideaal. U leert welke planten de bosjesmannen eten, hoe ze vuur maken en over het schieten met pijl en boog. De Grassland Bushman Lodge ondersteunt ook het ‘predator revalidatie project’, waarbij leeuwen, wilde honden en luipaarden tijdelijk worden opgevangen in het reservaat vanwege het risico dat deze dieren lopen te worden omgebracht door boeren uit de omgeving. Uiteindelijk is het doel van het project de dieren tijdelijk op te vangen om ze aan te laten sterken en ze weer terug te plaatsen in de vrije natuur.

Adres
Kang, Kalahari, Botswana

Ligging
Dit ligt bij het kleine plaatsje Kang, aan de westzijde van het Central Kalahari Game Reserve. De lodge wordt omgeven door de vrije natuur, u ziet er vaak wild en exotische vogels. De lodge kijkt uit op een populaire verlichte drinkplaats en het is normaal om grote kuddes eland, oryx, kudu hier waar te nemen, soms vertoont een bruine hyena zich ’s nachts hier.

Kamers
De lodge heeft 8 chalets, elk voorzien van dubbel bed, buro, zithoek en badkamer.

Faciliteiten
De lodge beschikt over een lounge, restaurant, zwembad, BBQ, wasservice en airport shuttleservice (Kang Airport). Er worden diverse excursies en activiteiten georganiseerd, zoals trips naar een dorp van de bosjesmannen en safari’s in het Central Kalahari Game Reserve.

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s. Op de pagina over Kalahari vindt u bijvoorbeeld de volgende hotels:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie