Kang Echo Lodge (MC)

////Kang Echo Lodge (MC)
Kang Echo Lodge (MC)2017-07-10T13:54:13+01:00

De Echo Lodge is populair bij reizigers die onderweg zijn vanuit Zuid-Afrika naar Ghanzi. De lodge ligt maar 50 km van het Central Kgalagadi Game Reserve slechts 200 km van het Kgalagadi Transfrontier Park. De souvenirshop van de lodge biedt kunst en gebruiksvoorwerpen van de lokale Bakgalagadi en Basarwa stammen.

Adres
Kang / Ghanzi crossroads, Kang, Botswana

Ligging
Deze moderne kleine lodge ligt 380km noordwestelijk van Gaborone, langs de Trans Kalahari Highway bij de Sekoma – Ghanzi kruizing ter hoogte van het kleine plaatsje Kang.

Kamers
Het hotel heeft 10 kamers, die modern doch eenvoudig zijn ingericht en voorzien zijn van dubbel bed en badkamer.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een lounge, restaurant en wasservice. Er kunnen excursies worden georganiseerd in de omgeving – bijv. met lokale helikoptervluchten.

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s. Op de pagina over Kalahari vindt u bijvoorbeeld de volgende hotels:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie