Khutse Kalahari Lodge (MC-)

Khutse Kalahari Lodge (MC-)2017-07-10T14:03:53+01:00

De Khutse Kalahari Lodge ligt zeer afgelegen en is alleen per 4×4 terreinauto te bereiken. Liefhebbers van authentieke safari’s “off the beaten track” komen hier volop aan hun trekken. En ’s nachts kunt u hier – zonder enige lichtbron in de weide omgeving – genieten van een uitzicht op de sterrenhemel in al haar pracht.

Adres
P.O. Bag BR282, Gaborone, Botswana

Ligging
Deze eenvoudige safarilodge ligt in het Khutse Game Reserve, 220 km ten noorden van Gaborone (3 uur rijden). U kunt de lodge uitsluitend per 4wd terreinwagen bereiken.

Kamers
De 24 ruime en in lokale stijl ingerichte bungalows zijn met riet gedekt en voorzien van patio met zithoek en koffie- en theezetter.

Faciliteiten
De in 2003 gebouwde lodge biedt vanaf het dek voor de lounge een spectaculair uitzicht over de omgeving. De lodge beschikt over een restaurant, lounge en zwembad.

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s. Op de pagina over Kalahari vindt u bijvoorbeeld de volgende hotels:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie