×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Chobe Marina Lodge (MC+)

Adres

Chobe River, Kasane, Botswana

Ligging

Chobe Marina Lodge ligt aan de oevers van de Chobe Rivier, ongeveer een kilometer buiten Kasane. U heeft de gelegenheid om met een bootsafari’s op de Chobe Rivier te gaan om te gaan kijken langs de rivieroevers, waar troepen olifanten de rivieroevers opzoeken om te drinken en een bad te nemen. In hun voetspoor volgen vele andere dieren die u vervolgens vanaf uw boot kunt zien. Bij de Chobe Marina Lodge zijn 2 safari’s per dag in uw verblijf inbegrepen. U kunt ook kiezen voor een safari per jeep naar het Chobe National Game Reserve waarvan de toegang op enkele kilometers ligt.

Kamers

De lodge bestaat uit 60 kamers verdeeld in 32 kamers met dubbelbed of twinbedden, 14 studio’s en 14 suites. Sommige kamers zijn aan elkaar verbonden met een tussendeur en zijn daardoor zeer geschikt als familiekamer. De kamers zijn bovendien geclusterd in units zoals chalets of appartementen die eventueel als familie-unit gereserveerd kunnen worden. Sommige units bestaan uit 2 kamers, andere uit 3 kamers. Alle kamers zijn voorzien van een en-suite badkamer, een muskietennet, koffie- en theefaciliteiten, haardroger en magentron. De kamer is verder voorzien van een kluisje, telefoon, televisie, airconditioning en plafondwaaier en minibar.

Faciliteiten

De lodge beschikt over een grote receptieruimte met lounge. In de tuin ligt een groot zwembad met zicht op de rivier. Hier is een bar aanwezig. Ontbijt en lunch worden geserveerd in het Mokoros Restaurant terwijl voor het diner het Commissioners Restaurant wordt opengesteld.

Locatie van Chobe Marina Lodge (MC+)