×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Chobe under Canvas (MC+)

Het stijlvolle ingerichte Andbeyond Chobe Under Canvas safarikamp heeft een perfecte ligging en biedt volop comfort aan de verwende reiziger.

Adres

Chobe National Park, Botswana

Ligging

Het Chobe Under Canvas safarikamp ligt in het noorden van het Chobe N.P. in het Serondela gebied aan de oever van de Chobe rivier. Van Kasane rijdt u in ca. 10 min. naar de entree van het park. Daarna is het nog ca. 30 tot 40 min. rijden door het nationale park naar het kamp. De luchthaven van Kasane is de dichtstbijzijnde luchthaven. In de droge periode (maart/midden april tot begin december) komen er grote kuddes olifanten en buffels, vaak bestaande uit honderden dieren, naar de rivieroever. In de rivier bevinden zich vaak nijlpaarden en krokodillen.

Kamers

De safaritenten zijn in stijl van Hemingway ingericht en beschikken over twee echte bedden (twee 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed), geïntegreerde badkamer met wastafel, douche en toilet. De tenten zijn insectenvrij, ook de badkamer. De verlichting in de tent is d.m.v. lampen op batterijen. Er zijn 2 safariactiviteiten inbegrepen: in een halfopen terreinwagen of een boottocht van ongeveer 3-4 uur per dag onder leiding van een ervaren CC Afrika ranger.

Faciliteiten

Het Chobe Under Canvas kamp bestaat uit 6 grote Meru safaritenten voor max. 12 personen en een hoofdtent met eetgedeelte, zitgedeelte, kampvuur en een bar. Het kamp is het hele jaar geopend. Geniet van de heerlijke Pan-African maaltijden, een traditioneel bush-dinner onder de sterrenhemel of geniet van de rust met een drankje. Activiteiten waaraan u kunt deelnemen bestaan uit twee gamedrives per dag in een 4WD en een boottocht op de Chobe rivier.

Inclusief

Overnachting, volpension, lokale drankjes, 2 safariactiviteiten per dag, ‘flying-doctors’ verzekering, wasservice (geen ondergoed) en Engelssprekende leiding.

Exclusief

Transfers naar het kamp, vluchten tussen de kampen, parkentreegelden, buitenlands gedistilleerde drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien.

Kinderen

Vanaf 12 jaar zijn welkom, maar kunnen niet in de tent van hun ouders worden ondergebracht.

Locatie van Chobe under Canvas (MC+)