×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Muchenje Safari Lodge (FC)

Adres

Private Bag K31, Chobe National Park, Botswana

Ligging

Muchenje Safari Lodge ligt op een rotsformatie nabij de Chobe rivier in het westen van het Chobe National Park. Dankzij de verhoogde ligging heeft u hier een schitterend uitzicht op de rivier en de omliggende draslanden die veel wild trekken. Muchenje Safari Lodge is de enige lodge in dit afgelegen gedeelte van het wildreservaat en uitstekende gidsen verkennen met u het reservaat. Muchenje Safari Lodge biedt zeer comfortabele accommodatie waarbij uw privacy wordt gewaarborgd. Goede service staat hoog in het vaandel en niets is hier te veel moeite. Gecombineerd met het scherpe oog voor detail van de managers, maakt dit Muchenje Safari Lodge tot een uitstekende safari-bestemming.

Kamers

De lodge beschikt over elf Chalets. Ze zijn opgebouwd uit hout en hebben een hoog, driehoekig dak. Ieder Chalet ligt aan de rand van de rotsformatie en biedt een adembenemend zicht op de omgeving. U beschikt over een eigen balkon waarop u eindeloos kunt genieten van dit uitzicht. De Chalets zijn stijlvol ingericht met elegant meubilair in lichte tinten. Afrikaanse motieven en details zorgen ervoor dat het decor een echt Afrikaanse ambiance heeft. Ieder Chalet heeft een ensuite badkamer.

Faciliteiten

Het hoofdgebouw kijkt uit op de Chobe rivier en de omliggende graslanden. Het gebouw is opgebouwd uit hout, natuursteen en grote ramen die samen met het hoge dak voor een ruimtelijk gevoel zorgen. In het eetgedeelte dineert u aan een lange tafel met de andere gasten en kunt u verhalen uitwisselen. De keuken heeft het thema ‘table d’bush’, dus u dineert met lokale gerechten die perfect passen bij de setting waarin u zich bevindt. Aan de bar kunt u terecht voor een drankje na het eten. Picknicken in de bush behoort tot de mogelijkheden en is een aanrader.

De uitnodigende lounge wordt omringd door grote ramen zodat u niets van de natuurlijke omgeving hoeft te missen. Het hoofdgebouw heeft een platform vanwaar u wild kunt spotten in de omgeving. Ook het zwembad heeft een schitterend uitzicht en dit is een heerlijke, serene locatie om te ontspannen op de warme momenten van de dag. De lodge heeft een collectie aan boeken over de omgeving die u kunt bekijken en er is tevens een winkeltje met leuke curiosa.

Activiteiten

De enthousiaste gidsen van de lodge nemen u tweemaal per dag mee op safaritochten door de bush per open 4x4-voertuig. De rivier trekt groot en klein wild, waaronder veel vogels, dat u kunt spotten tijdens een safari per boot. Tijdens een safaritocht overdag kunt u de dierlijke bewoners in de omgeving opsporen, en ’s avonds kunt u de nachtdieren bekijken. Tijdens een bushwandeling vertelt uw gids u van alles over de planten, sporen en insecten die u tegenkomt in het reservaat. Ter afwisseling kunt u een bezoek brengen aan een nabijgelegen dorpje. Hier ziet u hoe het dagelijks leven in landelijk Botswana er aan toe gaat.

Locatie van Muchenje Safari Lodge (FC)