×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Selinda Camp

Selinda Camp | Selinda Camp

Selinda Camp kamer

Selinda Camp kamer | Selinda Camp

Selinda Camp zwembad

Selinda Camp zwembad | Selinda Camp

Selinda Explorers Camp

Het gebied van de Selinda Spillway, een watergebied dat de Okavango Delta verbindt met de Linyanti, is authentiek Afrika. Hier ligt het 1.350 km² grote privéwildgebied Selinda Reserve. De exclusiviteit van Selinda benadrukt het bijzondere karakter. Slechts 10 gasten mogen deze regio tegelijkertijd verkennen. In de eerste helft van het jaar leven hier grote vogelkoloniën. Ze zorgen voor prachtige beelden zowel te land als te water. Vanaf juni, juli en augustus concentreren veel kuddes zich aan de rand van de lagune. Ook de zeldzame hyenahonden worden hier vaak gespot. (ID: 135924)

Resort

In het hoofdgebouw worden de maaltijden geserveerd. Er is een bar, wijnkelder, bibliotheek en een souvenirwinkel. Uw batterijen kunt u opladen bij de receptie. Activiteiten: safari’s, wandelingen, kanotochten (afhankelijk van de waterstand).

Ligging

aan de rand van het oostelijk deel van de Selinda Spillway.

Accommodatie

3 heldere en luchtige safaritenten met comfortabele bedden, schrijftafel, kleedruimte, badkamer met douche/wc. 1 familietent voor 4 pers. Elektrische verlichting.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, safari-activiteiten, entreegelden nationaal park.
Exclusief: buitenlands gedistilleerde drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien.
Kinderen: welkom vanaf 10 jaar. Gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar dienen een privévoertuig te boeken. Prijzen op aanvraag.

Locatie van Selinda Camp (FC+)