Chobe Game Lodge (MC+)

Chobe Game Lodge (MC+)2017-07-10T14:29:53+01:00

Adres
Deze lodge ligt in het Chope NP direct aan de Chobe rivier, en is het hele jaar door open.

Ligging
Chobe Game Lodge ligt van Kasane naar de entree van het nationale park is het ca. 10 min., via zandwegen reist u vervolgens in ca. 40 min. naar de lodge.

Kamers
De lodge beschikt over 2 bars, een groot zwembad, een bibliotheek en een restaurant met terras. Businesscentrum en conferentiemogelijkheden zijn aanwezig. Er worden professionele safari’s ondernomen in een open landrover en met kleine boten op de rivier.

Accommodatie
Alle 47 standaard kamers, daarvan zijn er 4 suites met gewelfde plafonds, elegante ramen en verwarming, zijn smaakvol ingericht met handgemaakte meubelen. Alle kamers beschikken over airco, een ventilator, een minibar en een terras of balkon met uitzicht op de rivier.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, minibar, 2 safari-activiteiten per dag, entreegelden nationaal park/wildreservaat, wasservice (geen ondergoed) en transfer van de luchthaven Kasane van/naar de accommodatie.

Exclusief
Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes.

Kinderen
Welkom van alle leeftijden. Kinderen van 0-15 jaar overnachten in de kamer van de ouders! Gezinnen met kinderen jonger dan 6 jaar moeten een privévoertuig boeken. Prijzen op aanvraag.

Opmerking
Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie