Chobe Marina Lodge (MC+)

Chobe Marina Lodge (MC+)2017-07-10T14:30:55+01:00

Adres
Chobe River, Kasane, Botswana

Ligging
Chobe Marina Lodge ligt aan de oevers van de Chobe Rivier, ongeveer een kilometer buiten Kasane. U heeft de gelegenheid om met een bootsafari’s op de Chobe Rivier te gaan om te gaan kijken langs de rivieroevers, waar troepen olifanten de rivieroevers opzoeken om te drinken en een bad te nemen. In hun voetspoor volgen vele andere dieren die u vervolgens vanaf uw boot kunt zien. Bij de Chobe Marina Lodge zijn 2 safari’s per dag in uw verblijf inbegrepen. U kunt ook kiezen voor een safari per jeep naar het Chobe National Game Reserve waarvan de toegang op enkele kilometers ligt.

Kamers
De lodge bestaat uit 60 kamers verdeeld in 32 kamers met dubbelbed of twinbedden, 14 studio’s en 14 suites. Sommige kamers zijn aan elkaar verbonden met een tussendeur en zijn daardoor zeer geschikt als familiekamer. De kamers zijn bovendien geclusterd in units zoals chalets of appartementen die eventueel als familie-unit gereserveerd kunnen worden. Sommige units bestaan uit 2 kamers, andere uit 3 kamers. Alle kamers zijn voorzien van een en-suite badkamer, een muskietennet, koffie- en theefaciliteiten, haardroger en magentron. De kamer is verder voorzien van een kluisje, telefoon, televisie, airconditioning en plafondwaaier en minibar.

Faciliteiten
De lodge beschikt over een grote receptieruimte met lounge. In de tuin ligt een groot zwembad met zicht op de rivier. Hier is een bar aanwezig. Ontbijt en lunch worden geserveerd in het Mokoros Restaurant terwijl voor het diner het Commissioners Restaurant wordt opengesteld.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie