Chobe Savanna Lodge (MC+)

Chobe Savanna Lodge (MC+)2017-07-10T14:31:50+01:00

De lodge ligt op een eiland in de Chobe rivier aan de Namibische kant en biedt een prachtig uitzicht over de rivier en het overstromingsgebied.

Ligging
De heenreis vanaf Kasane per boot duurt ca. 1 u. (ca. 14 km). De Namibische grenspost tussen Botswana en Namibië sluit om 16.00 u.! Houd hier rekening mee.

Lodge
De lodge beschikt over een groot, verzorgd tuincomplex, een zwembad, een ontbijtzaal, een ruim hoofdgebouw met eetgedeelte, zithoek, bibliotheek, winkel en panoramabar op de eerste verdieping. Breng een bezoek aan een traditioneel dorp met een kleine zang- en dansshow van de dorpsbewoners.

Accommodatie
12 exclusieve stenen chalets met rieten dak. De chalets beschikken over een woon- en slaapkamer, badkamer, airco, ventilator, minibar en terras met uitzicht op de rivier en elektrische verlichting.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, minibar, 2 safari-activiteiten per dag, parkentreegelden, wasservice (geen ondergoed) en transfer van de luchthaven Kasane naar de accommodatie en v.v.

Exclusief
Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en vluchten naar en tussen de kampen.

Opmerking
Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie