Chobe under Canvas (MC+)

Chobe under Canvas (MC+)2017-07-10T14:34:10+01:00

Het stijlvolle ingerichte Andbeyond Chobe Under Canvas safarikamp heeft een perfecte ligging en biedt volop comfort aan de verwende reiziger.

Adres
Chobe National Park, Botswana

Ligging
Het Chobe Under Canvas safarikamp ligt in het noorden van het Chobe N.P. in het Serondela gebied aan de oever van de Chobe rivier. Van Kasane rijdt u in ca. 10 min. naar de entree van het park. Daarna is het nog ca. 30 tot 40 min. rijden door het nationale park naar het kamp. De luchthaven van Kasane is de dichtstbijzijnde luchthaven. In de droge periode (maart/midden april tot begin december) komen er grote kuddes olifanten en buffels, vaak bestaande uit honderden dieren, naar de rivieroever. In de rivier bevinden zich vaak nijlpaarden en krokodillen.

Kamers
De safaritenten zijn in stijl van Hemingway ingericht en beschikken over twee echte bedden (twee 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed), geïntegreerde badkamer met wastafel, douche en toilet. De tenten zijn insectenvrij, ook de badkamer. De verlichting in de tent is d.m.v. lampen op batterijen. Er zijn 2 safariactiviteiten inbegrepen: in een halfopen terreinwagen of een boottocht van ongeveer 3-4 uur per dag onder leiding van een ervaren CC Afrika ranger.

Faciliteiten
Het Chobe Under Canvas kamp bestaat uit 6 grote Meru safaritenten voor max. 12 personen en een hoofdtent met eetgedeelte, zitgedeelte, kampvuur en een bar. Het kamp is het hele jaar geopend. Geniet van de heerlijke Pan-African maaltijden, een traditioneel bush-dinner onder de sterrenhemel of geniet van de rust met een drankje. Activiteiten waaraan u kunt deelnemen bestaan uit twee gamedrives per dag in een 4WD en een boottocht op de Chobe rivier.

Inclusief
Overnachting, volpension, lokale drankjes, 2 safariactiviteiten per dag, ‘flying-doctors’ verzekering, wasservice (geen ondergoed) en Engelssprekende leiding.

Exclusief
Transfers naar het kamp, vluchten tussen de kampen, parkentreegelden, buitenlands gedistilleerde drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien.

Kinderen
Vanaf 12 jaar zijn welkom, maar kunnen niet in de tent van hun ouders worden ondergebracht.

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie