Cresta Mowana Safari Resort and Spa (MC)

Cresta Mowana Safari Resort and Spa (MC)2017-07-10T14:35:57+01:00

De Cresta Mowana Safari Resort ligt op de oever van de machtige Chobe River. Deze luxueuze 4 sterren resort is meer dan een safarilodge, zeer geschikt voor families en reizigers die wat meer comfort en faciliteiten wensen dan die standaard zijn bij de meeste safarilodges. De restaurants bieden uitgekiende buffetten in een persoonlijke en authentieke Afrikaanse ambiance. Uiteraard kunt u safari-excursies maken in het nabij gelegen Chobe Nationaal Park, kanotochten maken op de Chobe rivier, maar ook rondje golf spelen op de 9-holes golfbaan behoren tot de mogelijkheden.

Adres
Chobe River, Kasane, Botswana

Ligging
Deze populaire safarilodge (voorheen Mowana Safari Lodge geheten) ligt aan de Zambezi rivier, op de plek waar de 4 landen Botswana, Zambia, Zimbabwe en Namibië samenkomen.

Kamers
De Mowani safari Lodge heeft 196 kamers, verdeeld in enkele gebouwen van 2 verdiepingen. De kamers zijn voorzien van tv, telefoon, airco. kluisje en thee- en koffiezetter. Alle kamers bieden een fantastisch uitzicht over de rivier.

Faciliteiten
De Mowani Safari Lodge beschikt over een lounge, cafetaria, restaurant, wasserij-service en zwembad. Zowel de Serondella restaurant als de Savuti cocktail bar kijken uit over de Chobe River en “Namibian flood plains”, wat de ultieme plek is om het wildleven te zien bij zonsondergang.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie