Elephant Valley Lodge (MC)

Elephant Valley Lodge (MC)2017-07-10T14:37:19+01:00

De Elephant Valley Lodge ligt in het Lesoma dal in het Kasane Forest Reserve met uitzicht op een drinkplaats.

Ligging
Elephant Valley Lodge ligt 10 km (ca. 20 min. rijden) van de luchthaven van Kasane en ca. 70 km van de luchthaven van Livingstone (Zambia).

Lodge
Het hoofdgebouw van de Elephant Valley Lodge heeft een eetgedeelte, lounge, bar, winkel, plunge pool, boma, verlichte waterplaats en een ´hide´ (uitkijkplatform). Boottochten en safari’s worden aangeboden.

Accommodatie
De Elephant Valley Lodge heeft 20 ruime en gezellige safaritenten met terras, elk met bad/douche/toilet, haardroger, kluisje en elektrische verlichting. 8 tenten kijken uit op de drinkplaats en er is 1 familietent beschikbaar.

Inclusief
Volpension, 2 safari-activiteiten per dag, drankjes tijdens de safari’s en transfer van/naar de luchthaven van Kasane.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, buitenlands gedistilleerde drankjes, parkentreegelden, vluchten naar en tussen de lodges.

Kinderen
Welkom vanaf 6 jaar.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie