Inchingo Fishing Lodge (MC-)

Inchingo Fishing Lodge (MC-)2017-07-10T14:38:34+01:00

Als u een cruise maakt op de Zambezi rivier met de Ichobezi River Cruises, kunt u uw verblijf nog een paar dagen verlengen in deze lodge die gerund wordt door hetzelfde bedrijf. De Inchingo Fishing Lodge ligt aan een zijkanaaltje bij Impalila Island, midden in de Zambezi rivier. Alhoewel de lodge populair is bij sportvissers, kunt u vanuit hier ook prima safari’s maken op de Chobe rivier en in het Chobe Nationaal Park.

Ligging
Deze Inchingo Fishing Lodge ligt aan het einde van Impalila eiland langs de Chobe rivier, ongeveer op de plek waar de 4 landen Botswana, Zambia, Zimbabwe en Namibië samenkomen.

Kamers
De Inchingo Lodge heeft 9 Meru safaritenten, die achter het hoofdgebouw aan een gazon liggen. De kamers zijn eenvoudig ingericht.

Faciliteiten
Het hoofdgebouw van de Inchingo Fishing Lodge ligt aan de rivier, zodat u vanuit de lounge en restaurant zicht heeft op het water. De lodge beschikt over wasserij-service en zwembad. De lodge organiseert zowel boot safari’s als fishingtrips.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie