Kings Pool Camp (MC)

Kings Pool Camp (MC)2017-07-10T14:40:49+01:00

Adres
Chobe River / Linyanti Wildlife Reserve, Botswana

Ligging
Vanuit Kings Pool Camp kijkt u uit over het Kings Pool Lagoon en de Linyanti River in het noorden. Eén van de highlights van het Kings Pool Camp is de ligging midden in de vrije natuur. U hoort de wilde dieren om het camp en vanaf de lounge ziet u vaak ook de dieren aan de waterkant.

Kamers
Het safarikamp bestaat uit 7 tentenkamers, elk gebouwd op een verhoogde vloer met prachtig uitzicht over de Kings Pool Lagune en het wildleven. De kamers bieden comfort en zijn stijlvol ingericht.

Faciliteiten
Het Kings pool Camp beschikt over een zwembad, lounge, bar en restaurant met prachtig uitzicht over de Chobe rivier.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie