Nogatsaa and Tchinga

Nogatsaa and Tchinga2017-07-10T14:44:26+01:00

Nogatsaa en Tchinga liggen in het noordelijke deel van het Chobe National Park. Omdat dit gebied wat verder van de Chobe rivier afligt, zijn het de minst bezochte delen van het park. Er zijn momenteel in dit deel geen safarikampen open voor het publiek – deze werden een paar jaar geleden gesloten.

De Nagatsaa Pan– die ongeveer 80 km ten zuiden van Kasane ligt – bestaat eigenlijk uit een cluster van klei-bodem pannen, dat water goed vast weet te houden in de winter (augustus – oktober) – waardoor ze in de droge tijd veel wild aantrekken. De poelen worden omringd door een mengsel van de open grasland, Mopane bos en gemengde loofbossen, wat een verscheidenheid aan wilde dieren aantrekt.

De Ngwezumba rivier heeft zijn oorsprong in deze regio, maar stroomt pas na uitzonderlijk zware regenval. Het Nogatsaa en Tchinga gebied is met name goed om eland te spotten. Kortom echt een gebied voor de ervaren safariganger.

De volgende hotels / safari-lodges liggen in dit gebied:

Wat klanten zeggen (t103)

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie