Selinda Camp (FC+)2017-07-10T14:48:01+01:00

Het gebied van de Selinda Spillway, een watergebied dat de Okavango Delta verbindt met de Linyanti, is authentiek Afrika. Hier ligt het 1.350 km² grote, privéwildgebied Selinda Reserve. De exclusiviteit van Selinda benadrukt het bijzondere karakter. Slechts 8 safariwagens mogen deze regio tegelijkertijd verkennen. In de eerste helft van het jaar leven hier grote vogelkoloniën. Ze zorgen voor prachtige beelden zowel te land als te water. Vanaf juni, juli en augustus concentreren veel kuddes zich aan de rand van de lagune. Olifanten, grote groepen giraffen, zebra’s, sabel antilopen, leeuwen, luipaarden en buffels komen dan naar dit gebied om te drinken. Ook de zeldzame wilde honden worden hier vaak gespot.

Ligging
Het Selinda Camp ligt op een bebost eiland aan de rand van het oostelijk deel van de Selinda Spillway.

Camp
In het rietgedekte hoofdgebouw met 2 etages worden de maaltijden geserveerd. Er is een bar, een wijnkelder, een bibliotheek en een souvenirwinkel. Uw batterijen kunt u opladen bij de receptie. Een klein zwembad zorgt voor de nodige verkoeling tijdens het heetst van de dag.

Faciliteiten
Het fraai gestileerd tented camp, in Afrikaanse sfeer, telt 9 tenten. De lichte en luchtige tenten bieden veel ruimte. Er is een privéveranda, comfortabele bedden, muskietennetten, ventilator, bureau, kleedruimte, een badkamer met stenen badkuip, douche en spoeltoilet, en elektrische verlichting.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, parkentreegelden en wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Transfervluchten, buitenlands gedistilleerde drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien.

Kinderen
Wekjin vanaf 6 jaar.

Opmerking
Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie