Chobe Safari Lodge (MC+)

Chobe Safari Lodge (MC+)2017-07-10T14:51:08+01:00

De Chobe Safari Lodge vormt een ideaal uitgangspunt om het Chobe National Park te verkennen.

Ligging
Chobe Safari Lodge ligt aan de rand van Kasane. Van het centrum van Kasane naar de lodge is het slechts 2 min. rijden, de luchthaven van Kasane ligt op 7 min. en de entree naar het Chobe National Park op 12 min. rijafstand.

Lodge
Groot, rietgedekt hoofdgebouw met receptie, bar, lounge, restaurant, winkel, schoonheidssalon, groot zwembad en een tuinbar met grill. Diverse activiteiten zoals safari’s, boottochten of een dagexcursie naar de Victoria Falls kunnen ter plaatse tegen een meerprijs worden geboekt.

Accommodatie
River kamers met badkamer met douche/wc, airco, tv, telefoon, terras of balkon en uitzicht op de rivier. De nieuwere safari kamers hebben aanvullend een ventilator, minikluisje, tv, koffie/theefaciliteiten en muskietennet.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie