Kubu Lodge (MC+)

Kubu Lodge (MC+)2017-07-10T14:53:16+01:00

De Kubu Lodge is ideaal gelegen om het Chobe Nationaal Park te verkennen.

Ligging
Kubu Lodge ligt direct aan de Chobe rivier, ca. 12 km van de ingang van Chobe Nationaal Park. Vanaf Kasane is het slechts enkele minuten stroomafwaarts in de richting van Kazungula.

Lodge
Het hoofdgebouw met terras heeft een restaurant, een lounge op de 1ste verdieping en een bar. In de boomrijke tuin is het zwembad en het zomerhuis met lounge en bibliotheek. Bij de receptie is een winkeltje. Wasservice. Optionele activiteiten: land- en bootsafari’s, vissen, bezoek aan een krokodillen- en slangenboerderij.

Accommodatie
11 vrijstaande, ruime, goed uitgeruste chalets op houten plateaus met veranda, muskietennet, badkamer met wastafel, douche, wc, haardroger, ventilator, koffie/theefaciliteiten en elektrische verlichting.

Inclusief
Volpension, 2 safari-activiteiten per dag, wasservice (geen ondergoed) en transfers van de luchthaven van Kasane naar de accommodatie en v.v.

Exclusief
Alle drankjes, minibar, fooien, persoonlijke uitgaven, parkentreegelden en vluchten tussen de kampen.

Opmerking
Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie