Savute under Canvas (MC+)

Savute under Canvas (MC+)2017-07-10T15:14:53+01:00

Adres
Savuti Regio, Chobe National Park, Botswana

Ligging
Het Savute under Canvas Camp ligt in de droge savanne in het zuidwesten van Chobe National Park. Van Maun tot de landingsbaan met een klein vliegtuig ca. 45 min., vanaf Kasane ca. 60 min. Het kamp kan per 4×4 bereikt worden.

Accommodatie
Het Savute under Canvas Camp beschikt over 6 ruime insectenvrije Meru-safaritenten met 2 echte bedden, bedtafeltjes en badkamer met wastafel, douche en wc.

Faciliteiten
De hoofdtent dient als eettent met eettafel, zithoek en bargedeelte. Vuurplaats. De savanne is beroemd om olifanten en wild zoals leeuwen, hyena’s, luipaarden, cheetahs en wilde honden. Vanaf half december, na de eerste regen, ook gnoes en zebra’s.

Inclusief
Overnachting, volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, ‘flying-doctors’ verzekering, wasservice (geen ondergoed) en Engelssprekende leiding.

Exclusief
Transfers naar het kamp, vluchten tussen de kampen, parkentreegelden, buitenlands gedistilleerde drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien.

Kinderen
Vanaf 12 jaar zijn welkom, maar kunnen niet in de tent van hun ouders worden ondergebracht.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie