Pom Pom Camp (FC)

Pom Pom Camp (FC)2017-07-10T15:51:20+01:00

Adres
Okavango Delta (Inner Delta), Botswana

Ligging
Het Pom Pom Camp ligt in het zuidelijke deel van de Okavango Delta, ten westen van het Moremi Wildreservaat. Dit gebied aan de Xudum rivier geldt als één van de mooiste gedeeltes van de Delta. Van Maun vliegt u in ca. 20 min. en van Kasane in ca. 90 min. naar het kamp.

Accommodatie
Het Pom Pom Camp beschikt over 8 grote en insectenvrije tenten, die staan op verhoogde houten plateaus en zijn ingericht met grote bedden, nachtkastjes en opbergruimte. De tenten hebben een naar boven geopende badkamer met douche en toilet. In de tent is er elektrisch licht.

Faciliteiten
Het hoofdgebouw van het pom Pom Cam heeft een bar, een zithoek met fauteuils en een grote eetkamer met tafel en stoelen. De tenten staan onder grote bomen en u heeft uitzicht op de lagune. U kunt deelnemen aan dag- en nachtsafari’s, wandelsafari’s en mokoro/kanotochten. Verlichting is d.m.v. petroleumlampen.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safariactiviteiten per dag, entreegeld nationaal park en wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.

Opmerking
Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie