Xudum Delta Lodge

Xudum Delta Lodge2017-07-10T15:54:19+01:00

De &Beyond Xudum Delta Lodge ligt in een 27.000 hectare groot privéconcessie in de Okavango Delta.

Ligging
Xudum Delta Lodge ligt in de zuidwestelijke Okavango Delta aan de buitenkant van de zuidwestelijke grens van het Moremi wildreservaat. Vlucht vanaf Maun 20 min. naar de PomPom landingsbaan en vandaar (seizoensafhankelijk) transfer per safarivoertuig (ca. 45 min.) en aansluitend boottransfer van ca. 1 u.

Lodge
Het rietgedekte hoofdgebouw onder schaduwrijke bomen heeft een eetgedeelte, een lounge, een bar, een bibliotheek en winkeltje. Er is een panoramadek en een kampvuur. De lodge biedt dag- en avondsafari’s, kanoen boottochten en begeleide wandelingen.

Accommodatie
9 grote tent-chalets op houten platforms met een veranda en airco. Faciliteiten: muskietennetten, ensuite-badkamer met wastafel, ligbad, toilet, buitendouche en privé plunge pool. Elektrische verlichting en petroleumlampen.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag en wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, entreegeld nationale park en fooien.

Kinderen
Max. 1 kind tot 16 jaar in de kamer van de ouders.

Opmerking
Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie