Audi Camp (MC-)

Audi Camp (MC-)2017-07-10T16:07:56+01:00

Adres
Boseja, Maun / P.O Box 24139, Botswana

Ligging
Het Audi Camp ligt 12 km noordelijk van Maun, aan de weg naar het Moremi Game Reserve. Het Safarikamp ligt aan Thamalakane River, de zuidelijkste rivierarm in de Okavango Delta.

Kamers
Dit eenvoudige safarikamp bestaat 10 safaritenten met eigen badkamer. De tenten staan op flonders of betonnen fundering en zijn voorzien van thee- en koffiezetter.

Faciliteiten
Het Audi Camp beschikt over een bar, cafetaria, prima restaurant, wasserij-service en zwembad. De receptie kan excursies en mokoro tochten regelen in de Okavango Delta. U kunt overtollige bagage in bewaring geven. Verder zijn er barbecues, brandhout, steenkool en ijs zijn te koop. Het Audi Camp is een eenvoudig maar levendig safarikamp met veel gasten die komen en gaan, soms midden in de nacht, maar wel echt een safari-Afrika sfeer.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie