Crocodile Camp (MC)

Crocodile Camp (MC)2017-07-10T16:14:38+01:00

Adres
Main Road to Moremi, Matlapeng, Maun, Botswana

Ligging
Dit eenvoudige hotel ligt ongeveer 13km buiten Maun, aan de oevers van de Thamalakane rivier waardoor je vanaf het terras goed vogels kunt kijken. Met een beetje geluk ziet u krokodillen en nijlpaarden.

Accommodatie
Het Crocodile Camp heeft standaard chalets en luxe chalets. Alle chalets hebben een eigen badkamer, ventilator, houten veranda en muskieten netten.

Faciliteiten
Het Crocodile Camp heeft een gerenommeerd restaurant. Het hotel beschikt voorts over een lounge, wasserij-service en zwembad. Er zijn ook kampeerplaatsen. Vanuit het kamp kunt u kanoën, paardrijden, een rondvlucht maken en worden er gamedrives georganiseerd.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie