Royal Tree Lodge (MC)

Royal Tree Lodge (MC)2017-07-10T16:28:15+01:00

De Royal Tree Lodge (voorheen Motsentsela Tree Lodge) is de beste verblijfsaccommodatie in Maun. De oude naam van de lodge ontleende haar naam aan de lokale naam voor de Birdplum Tree, te weten Motsentsela. Deze prachtige boom met wilde vruchten bedekt het grote terras van de lodge met schaduw waarin u in de namiddag kunt genieten van een heerlijk drankje.

Adres
Tsanokona Ward, Maun, Botswana

Ligging
Deze safari lodge ligt op een game farm van 200 hectare aan de rand van Maun (op 12km van het vliegveld van Maun). De lodge vormt de perfecte plek voor een tussenstop voor of na een meerdaagse tour in de Okavango Delta.

Accommodatie
De Motsentsela Lodge heeft twee nieuwe honeymoon chalets voorzien van rieten daken en met veel privacy. De chalets zijn smaakvol ingericht en uitermate comfortabel. Een groot verzonken bad binnen en een douche buiten met uitzicht op de bush zullen uw verblijf vervolmaken tot een onvergetelijke. Daarnaast kunt u verblijven in een van de zeven speciaal ontworpen en suite tenten. Deze tenten zijn gebouwd op een ieder op een dek van teakhout en gelegen onder een dak van inheemse bomen die op deze manier privacy verzekeren en het gevoel verhogen van afzondering in de Afrikaanse bush. Elke luxe tent heeft een groot tweepersoonsbed met daarboven een ventilator. Een prachtig vrijstaand bad vervolmaakt de luxe badkamer. Voor degene die dichter bij de natuur wil komen heeft elke tent een eigen buitendouche.

Faciliteiten
De Motsentsela Lodge heeft haar eigen zwembad met zonnebedden om te relaxen. Voor de meer avontuurlijk ingestelde gasten zijn er wandelroutes uitgezet om het grondgebied te verkennen op zoek naar de dieren. De wandelroutes variëren qua tijd van 30 minuten tot anderhalf uur, afhankelijk van uw eigen tempo en de ontmoetingen die u ongetwijfeld heeft met de dieren. De wandelroutes zijn goed te volgen en veilig om alleen of gezamenlijk te ontdekken.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie