×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Duba Explorers Camp

Duba Explorers staat bekend om zijn hoeveelheid groot wild en zijn verschillende antilope- en vogelsoorten. Er worden dag- en nachtsafari’s aangeboden, evenals wandelingen, bootexcursies en mokoro-tochten. (ID: 36320)

Resort

Vanaf het hoofdgebouw heeft u een mooi uitzicht op het omliggende overstromingsgebied. Hier bevindt zich het restaurant, de lounge (met mogelijkheid om batterijen op te laden) en de bar. De persoonlijke sfeer van dit unieke camp zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Ligging

Duba Explorers is een van de meest afgelegen camps in Botswana en ligt in een 77.000 ha groot wildreservaat in het noordelijk deel van de Okavango Delta. Het is gebouwd op een eiland met grote ebbenhout- en vijgenbomen. Het eiland is gelegen in het midden van een vlakte, die normaal gesproken van mei tot oktober overstroomd is. Duba Explorers is een fantastische keuze voor wie op zoek is naar rust en een ongerepte, unieke safari-ervaring.

Accommodatie

met slechts 5 tenten is het camp zeer klein en persoonlijk. De ruime tenten beschikken over een klein bureau, bad/douche/wc en een houten terras met een schitterend uitzicht over de vlakte.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, safari-activiteiten, entreegelden nationaal park.
Exclusief: overige drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien.
Kinderen: welkom vanaf 10 jaar. Gezinnen met kinderen onder 12 jaar dienen een privévoertuig te boeken. Prijzen op aanvraag.

Locatie van Duba Explorers Camp