Gunn’s Camp (MC+)

Gunn’s Camp (MC+)2017-07-10T18:52:41+01:00

Gunn’s Camp is een klein, intiem kamp in de Okavango Delta met uitzicht op Chief’s Island.

Ligging
Gunn’s Camp ligt in het zuidelijke deel van de Okavango Delta, ten westen van het Moremi wildreservaat. Dit gebied bij het Ntswi Island en de Boro Rivier is rijk aan dieren. Van Maun vliegt u in ca. 20 min. en van Kasane in ca. 90 min. naar het camp.

Camp
Hoofdgebouw met bar, een zithoek, een grote eettafel en een kampvuur. De tenten staan onder grote bomen en u heeft uitzicht op de lagune. U kunt deelnemen aan dag- en avondsafari’s, wandelsafari’s, mokoro/kanotochten en vissen.

Accommodatie
6 grote tenten staan op houten plateaus met een veranda en met grote bedden, nachtkastjes en opbergruimte. De tenten hebben een van boven geopende badkamer met douche en toilet. In de tent is er elektrisch licht.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag en wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, entreegeld nationale park en fooien.

Kinderen
welkom vanaf 12 jaar.

Opmerking
Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie