Khwai Tented Camp (MC)

Khwai Tented Camp (MC)2017-07-10T19:32:09+01:00

Dit kleine intieme kamp gelegen aan de noordelijke Khwai Rivier, tussen de Okavango Delta en Chobe N.P, is onderdeel van African Bush Camps.

Ligging
Khwai Tented Camp is onlangs gerenoveerd en ligt in een privéconcessie aan de rand van een lagune, die in verbinding staat met de Khwai rivier en daarmee direct aan Moremi grenst. Het camp is gemakkelijk vanaf Maun te bereiken.

Camp
Het hoofdgebouw (eettent) kijkt uit op de lagune. Er is een grote eettafel, een kleine comfortabele zithoek en een bar. Er is elektrische verlichting (zonne-energie). Er worden dag- en nachtsafari’s in open voertuigen en speciale bush wandelingen aangeboden.

Accommodatie
6 zeer grote safaritenten met een groot tweepersoonsbed of twee aparte bedden, 2 nachtkastjes met elektrische lampen, bagagerek, bad/ toilet en een buitendouche (emmerdouche).

Inclusief
Volpension, lokale drankjes en huiswijn, safari-activiteiten, entreegelden park en wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.

Kinderen
Vanaf 7 jaar welkom.

Opmerking
Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie