×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Pandani`s Camp (MC+)

Adres

Xakanaxa Region, Okavango Delta (Moremi Game Reserve), Botswana

Ligging

Pandani´s Camp ligt naast het Xakanaxa Camp. De heenreis geschiedt per klein vliegtuig vanaf Maun of Kasane (of ieder ander vliegveld in Botswana). Arriveert u per auto (4x4), dan geldt hetzelfde als voor Xakanaxa. Het Xakanaxa-Camp ligt middenin het 4.900 km2 grote Moremi wildreservaat, een juweel van Afrika. Deze Afrika belevenis pur sang, zult u bijna nergens anders meer kunnen beleven.

Safarikamp

Het kamp, één van de oudste kampen in de Okavango Delta, wordt regelmatig en met oog voor detail gerenoveerd. Hierdoor wordt het kamp tegenwoordig gerekend tot de meest comfortabele kampen in de delta. Ook heeft de eigenaar ervoor gezorgd dat het oorspronkelijke karakter bewaard is gebleven. Het tijdschrift "Getaway" rangschikt Xakanaxa Camp terecht in de ‘top tien’. De gemoedelijke sfeer en de uitstekende service staan garant voor een unieke belevenis. Alleen een familiebedrijf kan dit bieden.

Kamers

4 luxe ingerichte tenten met ieder 2 bedden. De inrichting komt overeen met de tenten in het Xakanaxa Camp.

Faciliteiten

Het Pandani’s Camp beschikt over een rietgedekte lounge met comfortabele stoelen, een bar, een eetgedeelte en een zonnedek met dompelbad en ´sala´ en een kampvuur dek.

Inclusief

Accommodatie in een luxe tent met douche/wc, alle maaltijden en lokale drankjes (geen premium brands), alle safariactiviteiten, wasservice (geen ondergoed), entreegeld parken, ‘flying doctors’ verzekering, Engelstalige reisbegeleiding.

Locatie van Pandani`s Camp (MC+)