Leroo La Tau (FC)

Leroo La Tau (FC)2017-07-10T21:00:19+01:00

De omgeving is bij de start van het droge seizoen bevolkt door wel 30.000 gnoes en zebra’s, die uiteraard ook de nodige roofdieren aantrekken. Ook krokodillen en nijlpaarden komen hier voor.

Ligging
Leroo La Tau ligt in het Makgadikgadi NP op een 10 m hoge klip boven de droge rivierbedding van de Boteti rivier.

Lodge
Hoofdgebouw met eetgedeelte, lounge en bar. Daarnaast heeft de lodge nog een zwembad, een kleine souvenirwinkel en een waterdrinkplaats met verborgen observatiepost, zodat u het wild in alle rust kunt gadeslaan. U kunt hier dag- en avondsafari’s maken, maar ook een dagexcursie maken naar de Nxai Pans en de beroemde Baines Baobabs. Afhankelijk van de stand van het water worden ook boottochten aangeboden. U kunt hier dag- en avondsafari’s maken, maar ook een dagexcursie maken naar de Nxai Pans en de beroemde Baines baobabbomen. Afhankelijk van de stand van het water worden ook boottochten aangeboden.

Accommodatie
12 safari chalets, met glazen ramen en glazen schuifdeuren, gelegen op een verhoogd houten platform. Alle chalets hebben een eigen badkamer, elektriciteit en zicht op de Boteti rivier.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safari’s per dag, parkentreegelden en wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, buitenlands gedistilleerde drankjes en vluchten tussen de camps.

Kinderen
Welkom vanaf 6 jaar!

Opmerking
Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie