Meno A Kwena Camp (MC+)

Meno A Kwena Camp (MC+)2017-07-10T21:03:46+01:00

Adres
Makgadikgadi Pans National Park (Private Bag 053, Maun), Botswana

Ligging
Het Meno-A-Kwena Camp ligt bij het Makgadikgadi National Park, op ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Maun. Het safarikamp kijkt uit over de droge rivierbedding van de Boteti. Vlakbij het safarikamp ligt een ‘waterhole’ dat tijdens de droge periode duizenden dieren aantrekt.

Accommodatie
De 7 Meru-safari tenten hebben ieder een eigen douche en toilet en een modieuze safari inrichting.

Faciliteiten
De lounge en het restaurant van het Meno-A-Kwena Camp bevinden zich onder een groot dak van canvas. De maaltijden worden bereid op een kampvuur. Verder beschikt het safarikamp over een zwembad, waar u zich heerlijk kunt verfrissen.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie