Mashatu Safari Lodge – Main Camp (FC)

Mashatu Safari Lodge – Main Camp (FC)2017-07-10T21:17:44+01:00

Adres
Mashatu Game Reserve, Botswana

Ligging
In het oosten van Botswana – in het Mashatu Game Reserve – ligt de Mashatu Safari Lodge, waar u een authentieke safari kunt beleven. Op dit 30,000 hectaren tellende reservaat komen de Limpopo rivier en de Shashe rivier samen. Dit trekt veel wild, waaronder olifanten, leeuwen, struisvogels en Afrikaanse elanden.

Kamers
Mashatu Safari Lodge bestaat uit het Mashatu Main Camp en het Mashatu Tented Camp. Mashatu Main Camp heeft 16 Suites, welke bestaan uit een loungegedeelte en een loungebed. Van hieraf kijkt u uit over de prachtige omgeving. De Suites zijn smaakvol gedecoreerd met meubilair in warme kleuren en veel Afrikaanse details. Grote zwart-wit foto’s van de wildernis zorgen voor een stijlvol safari-tintje. Iedere Suite heeft een luxe ensuite badkamer De kamers zijn voorzien van tv, telefoon, airco. en thee- en koffiezetter.

Faciliteiten
Het hoofdgebouw van Main Camp ligt verhoogd boven de wildernis en kijkt uit op een waterplaats. Zowel vanuit het eetgedeelte als vanuit de elegante lounge en de Gin Trap bar heeft u mooi uitzicht op de natuur en kunt u wild spotten. U kunt binnen dineren, maar ook in de traditionele boma rondom een sfeervol kampvuur. Mashatu Main Camp beschikt verder over een zwembad en een boetiek met leuke lokale souvenirs. De trots van het Main Camp is de Discovery Room. Dit is een ruimte met boeken, posters en enkele levende dieren (zoals ‘Monty the Python’) waar u zich in het comfortabele loungegedeelte kunt verdiepen in het ecosysteem dat de lodge omringt.

Verschillende safari activiteiten zijn inbegrepen bij uw verblijf. U kunt een tocht maken in een 4×4-voertuig en op zoek gaan naar het verschillende wild dat in de omgeving leeft. Ook ’s avonds kunt u op die manier het wildreservaat verkennen zodat u de nachtdieren kunt spotten. Een andere leuke manier om het Mashatu Game Reserve te ontdekken is te voet, onder begeleiding van ervaren Tswana rangers en trackers (sporenzoekers). U kunt ook allerlei andere activiteiten ondernemen onder begeleiding van onderzoekers en deskundigen. U kunt op zoek naar olifanten met een onderzoeker die u bijvoorbeeld vertelt hoe u het geslacht en de leeftijd van deze fascinerende reuzen kunt vaststellen. U kunt op zoek naar de katachtigen in de omgeving met een man die deze dieren al jarenlang onderzoekt. Sportievelingen kunnen onder begeleiding van ervaren gidsen een mountainbike safari maken over eeuwenoude olifantenpaden. Ook kunt u schitterende paardrijdtochten maken door de omgeving.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie