Nata Lodge (MC)

Nata Lodge (MC)2017-07-10T21:25:56+01:00

De Nata Lodge vormt de ideale basis om te genieten van de fascinerende Makgadikgadi Pans. In de lente broeden hier duizenden flamingo’s en pelikanen.

Ligging
De Nata Lodge ligt aan de noordelijke rand van de Sua Pan, 10 km van de ingang van de Nata Bird Sanctuary, op ca. 300 km via geasfalteerde wegen vanaf Kasane of Maun.

Lodge
Hoofdgebouw met restaurant, lounge, bar, winkel, boma en zwembad.

Accommodatie
De lodge beschikt over 22 chalets met 2 bedden, badkamer met bad/douche, buitendouche, wastafel en spoeltoilet, airco, muskietennetten en elektrisch licht. Daarnaast zijn er 10 grote safaritenten met een badkamer beschikbaar evenals 2 familiechalets en 1 kamer geschikt voor mindervaliden.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Maaltijden, drankjes, excursies en fooien.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie