Kwando Nxai Camp (MC+)

Kwando Nxai Camp (MC+)2017-07-10T21:33:11+01:00

De Nxai Pan is een zoutmeer, gelegen aan de oostzijde van de Kalahariwoestijn in Botswana. Tussen december en maart migreren grote kuddes olifanten, zebra’s, gnoes en ook leeuwen, hyena’s, cheeta’s, luipaarden en wilde honden zijn dan te zien.

Ligging
Het Kwando Nxai Camp ligt in Nxai Pan NP, te bereiken vanaf Maun per vliegtuig in ca. 25 min. U landt op de airstrip ca. 5 km van het camp. Het camp kan met 4×4 voertuigen worden bereikt.

Camp
In het hoofdgebouw vindt u een eetkamer, salon, panoramaterras, zwembad, winkeltje en bibliotheek. Natuurwandelingen en excursies naar de beroemde Baines Baobabs.

Accommodatie
9 losstaande, grote chalets op houten platforms met een veranda. Faciliteiten: badkamer met wastafel, toilet, buitendouche, plafondventilator. Elektrische verlichting (zonnepanelen).

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safariactiviteiten per dag, parkentreegelden, wasservice (geen ondergoed), ´flying-doctor’s service’.

Exclusief
Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en vluchten tussen de camps.

Kinderen
Welkom vanaf 6 jaar

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie