×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Vliegveld Okavango Delta

Vliegveld Okavango Delta | Binnenlandse vluchten in Botswana

Camp Moremi midden in de natuur

Camp Moremi midden in de natuur | Binnenlandse vluchten in Botswana

Beleef Botswana vanuit de lucht

Beleef Botswana vanuit de lucht | Binnenlandse vluchten in Botswana

Binnenlandse vluchten in Botswana

U kunt niet rechtstreeks van Amsterdam naar Botswana vliegen. Meestal wordt er eerst naar Johannesburg en daarna naar Gaborone of Maun gevlogen. Er zijn regelmatige regionale vluchten tussen Botswana en Zuid Afrika en Namibië. Ook zijn er regelmatig binnenlandse vluchten in Botswana.

Gaborone Airport

De luchthaven van Gaborone (Sir Seretse Khama International Airport) ligt 14 kilometer te noorden van de stad - aan de uitvalsweg naar Francistown. De luchthaven is vernoemd naar Sir Seretse Khama, de eerste president in Botswana. De overheid van Botswana heeft een bedrag van 61 miljoen dollar uitgetrokken voor verdere ontwikkeling van de luchthaven, zodat de luchthaven meer verkeer en grotere vliegtuigen kan bedienen. Gaborone Airport is een moderne luchthaven vanwaaruit u zowel naar Johannesburg (Zuid-Afrika) als binnen Botswana naar Maun, Nata en Kasane kunt vliegen. Bij de aankomsthal is er een taxistandplaats en een huurkantoor van Avis Rent-a-Car.

Air Botswana

Air Botswana voert vluchten uit tussen Gabarone, Ghanzi, Francistown, Kasane en Maun. Daarnaast zijn er directe vluchten vanuit Johannesburg naar Maun en Kasane.

Binnenlandse vluchten in Botswana

In de Okavango en in de noordelijke wildreservaten liggen lodges en camps die uitsluitend met kleinere, particuliere vliegtuigen te bereiken zijn. Botswana kent dan ook een uitgebreid particulier netwerk met dergelijke vluchten vanuit Maun, maar ook tussen accommodaties onderling.

Bagage op binnenlandse vluchten

Bij alle vliegsafari’s en vluchten met propellervliegtuigjes is maximaal 20 kg (inclusief handbagage en fototas) per persoon toegestaan. Uitsluitend lichte reistassen worden in deze kleine vliegtuigjes toegelaten (geen grote harde koffers).
 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid