Riviercruises in Botswana

Riviercruises in Botswana2017-07-07T12:39:55+01:00

Cruise op de Chobe en de Zambezi rivier

Met de riviercruises in Botswana is het een unieke en zeer aantrekkelijke reismogelijkheid om langs de Chobe en Zambezi rivier te reizen. Dat betekent slechts 1 keer de koffer in- en uitpakken. Al tijdens het ontbijt kunt u genieten van de talrijke wilde dieren aan de rivieroever. Met sloepen kunt u kleine lagunes en rivierstromen ontdekken. Olifanten komen wel heel dichtbij als zij de rivier oversteken. Vissen op de tijgervissen is een spannende activiteit. Als de andere toeristen het park bij zonsondergang moeten verlaten, dan kunt u op de cruiseboot rustig genieten van uw ‘sundowner’ aan dek midden in het wildgebied. Met riviercruises in Botswana kunt u Botswana op een geheel andere manier ontdekken!

Riviercruises in Botswana

Wat klanten zeggen (t99)

Voor meer informatie over riviercruises in Botswana, ga naar:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie