×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Beleef het dierenparadijs in Botswana

Beleef het dierenparadijs in Botswana | Autorondreizen in Botswana

Weg door het Khwai Wildreservaat

Weg door het Khwai Wildreservaat | Autorondreizen in Botswana

Kom oog in oog met olifanten tijdens een jeepsafari

Kom oog in oog met olifanten tijdens een jeepsafari | Autorondreis in Botswana

Autorondreizen in Botswana

Ontdek de mooiste gebieden van Botswana tijdens onze autorondreizen in Botswana. Prachtige landschappen en uitstekende safarimogelijkheden wachten op u. U reist op eigen tempo en de accommodatie is al voor u geboekt. Op sommige plaatsen hebben wij meerdere overnachtingen gepland, zodat u voldoende tijd heeft om te rusten en volop kunt genieten van de hoogtepunten op deze route. U kunt kiezen voor standaard accommodaties of premium accommodaties.

Voor ervaren off-road chauffeurs zijn autorondreizen in Botswana vaak een droom die in vervulling gaat. Het land kan prima zelf ontdekt worden per gehuurde terreinauto of 4wd camper. De belangrijkste hoofdwegen zijn geasfalteerd of van gravel (maar het hele jaar door goed te berijden). De secundaire wegen zijn meestal van gravel of zand, en zijn soms zelfs voor ervaren offroad chauffeurs lastig te berijden. Vrijwel alle belangrijke bezienswaardigheden zijn te benaderen via een hoofdweg, maar de uiteindelijke toegangswegen naar de natuurparken en de wegen daarbinnen in zijn vaak wel in matige conditie. In het regenseizoen worden deze gravel en zandwegen vrij moeilijk toegankelijk.

We bieden u in ons programma een aantal autorondreizen in Botswana aan, die voor uw veiligheid en comfort met 4x4 terreinauto’s worden uitgevoerd. De autorondreizen (met vrijwel dagelijks vertrek) worden vaak in meerdere varianten aangeboden, afhankelijk van keuze van route en hotelcategorie. Bij de autorondreizen is ook de hotelaccommodatie onderweg geregeld. Dit scheelt u veel geld, tijd en zorgen. Uitgangspunt is een optimale prijs/kwaliteit verhouding, waarbij u in accommodatie verblijft met een ideale locatie, uitmuntende service, aangename sfeer, comfort en buitengewone vormgeving.Een goede voorbereiding op uw reis naar Botswana is zeer belangrijk, temeer aangezien veel reizigers in een beperkte tijd alle belangrijke bezienswaardigheden van Botswana willen zien. Er is vaak tijd tekort om alles te zien. Bij de autorondreizen hebben we een afweging gemaakt hoe lang per bestemming onderweg te verblijven. Het kan echter zijn dat u op een bepaalde reden langer op een bepaalde plek wilt blijven dan aangegeven in de autorondreis of op een andere plek wilt verblijven. We kunnen uiteraard de reis geheel op uw wensen afstemmen. Met een autorondreis hoeft u geen kostbare tijd te verdoen aan hotels zoeken en u bent ervan verzekerd dat u steeds overnacht in perfecte accommodaties.

De autorondreizen zoals op de website vermeld worden over het algemeen zonder de internationale lijndienstvluchten vanaf Amsterdam aangeboden. Uiteraard kunnen we die er voor u bijboeken.

We maken graag een offerte voor u op maat.

Uiteraard kunt u deze reizen combineren met andere reizen en hotels, autohuur en vluchten uit ons programma.

Autorondreizen in Botswana

 

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid