×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Gunn's Camp

Gunn's Camp | Groepsreizen in Botswana

Savute Safari Lodge

Savute Safari Lodge | Groepsreizen in Botswana

Boottocht over de Chobe Rivier

Boottocht over de Chobe Rivier | Groepsreizen in Botswana

Groepsreizen in Botswana

Onze rondreizen zijn groepsreizen in Botswana met een internationaal gezelschap en met een Engelsprekende gids. De groepsreizen in Botswana die hieronder staan vormen slechts een selectie van de reizen die wij u kunnen aanbieden in Botswana. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens.

Volgens ons is Botswana één van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het noorden van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. De lagunes, moerassen, rietlanden en watervlaktes van Okavango Delta vormen de grootste inlandse delta ter wereld.

Botswana is één van de mooiste landen van zuidelijk Afrika. Botswana biedt een afwisselend en contrastrijk landschap met bizarre rotsformaties, zoutpannen, savanne en “wetlands”. Naast een aantal grote wildparken vindt u hier ook de beroemde Okavango Delta – de grootste inlandse delta ter wereld. Dit waterrijke gebied in het noordelijke gedeelte van Botswana is één van de laatste grote ongerepte natuurgebieden in Afrika. Het is een oase van verrassende schoonheid, bevolkt door talloze dieren.

Het Moremi Game Reserve maakt onderdeel uit van de Okavango Delta. Chobe National Park is vooral bekend vanwege de omvangrijke olifantenpopulaties. Moeilijker te bereiken safarigebieden zijn: Kwando, Savuti en Linyanti. Verder naar het zuiden wordt het land steeds droger. In het woestijnachtig gebied van de Kalahari hebben dieren zich weten aan te passen aan het droge klimaat. Op de uitgedroogde vlakten van de Makgadikgadi zoutpannen vindt u een volkomen leeg en verlaten landschap, dat haast onwerkelijk aandoet. Door de ecologische kwetsbaarheid heeft de regering bewust gekozen om in Botswana geen massatoerisme te ontwikkelen. Botswana heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse groepsreizen in Botswana samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat.

We maken graag een offerte voor u op maat.

Groepsreizen in Botswana

 

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid