Groepsreizen in Botswana

Groepsreizen in Botswana2017-07-10T11:07:59+01:00

Onze rondreizen zijn groepsreizen in Botswana met een internationaal gezelschap en met een Engelsprekende gids. De groepsreizen in Botswana die hieronder staan vormen slechts een selectie van de reizen die wij u kunnen aanbieden in Botswana. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens.

Volgens ons is Botswana één van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het noorden van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. De lagunes, moerassen, rietlanden en watervlaktes van Okavango Delta vormen de grootste inlandse delta ter wereld.

Botswana is één van de mooiste landen van zuidelijk Afrika. Botswana biedt een afwisselend en contrastrijk landschap met bizarre rotsformaties, zoutpannen, savanne en “wetlands”. Naast een aantal grote wildparken vindt u hier ook de beroemde Okavango Delta – de grootste inlandse delta ter wereld. Dit waterrijke gebied in het noordelijke gedeelte van Botswana is één van de laatste grote ongerepte natuurgebieden in Afrika. Het is een oase van verrassende schoonheid, bevolkt door talloze dieren.

Het Moremi Game Reserve maakt onderdeel uit van de Okavango Delta. Chobe National Park is vooral bekend vanwege de omvangrijke olifantenpopulaties. Moeilijker te bereiken safarigebieden zijn: Kwando, Savuti en Linyanti. Verder naar het zuiden wordt het land steeds droger. In het woestijnachtig gebied van de Kalahari hebben dieren zich weten aan te passen aan het droge klimaat. Op de uitgedroogde vlakten van de Makgadikgadi zoutpannen vindt u een volkomen leeg en verlaten landschap, dat haast onwerkelijk aandoet. Door de ecologische kwetsbaarheid heeft de regering bewust gekozen om in Botswana geen massatoerisme te ontwikkelen. Botswana heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse groepsreizen in Botswana samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat.

We maken graag een offerte voor u op maat.

Groepsreizen in Botswana

Wat klanten zeggen (t99)

We bieden de volgende Groepsreizen aan in Botswana:

Uiteraard kunt u deze reizen combineren met andere reizen en hotels, autohuur en vluchten uit ons programma.

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie