×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Explorer lodge

Explorer lodge | &Beyond Botswana Classic Explorer

Chobe Rivier

Chobe Rivier | &Beyond Botswana Classic Explorer

Kamer van de Explorer Lodge

Kamer van de Explorer Lodge | &Beyond Botswana Classic Explorer

Classic Explorer

9 dagen luxueuze kampeersafari van Kasane naar Maun

Over de reis

Stelt u zich eens voor. U gaat in ´pioniersstijl´ op ontdekkingsreis door een van de laatste wildparadijzen van Afrika. U verkent de fascinerende Okavango Delta, maakt kennis met de mystieke landschappen van het Moremi wildreservaat en gaat op safari in de savannes nabij het Savuti kanaal. Het eerste hoogtepunt vormt een verblijf aan de Chobe rivier in het Chobe NP. ´Pioniersstijl´ betekent tijdens deze reis gemoedelijke tentenkampen met een kampvuur, genieten van een biertje of een glas wijn tijdens de zonsondergang – een ´Out of Africa´ ervaring die u nooit zult vergeten!

In een oogopslag

  • 9 dagen luxe kampeersafari van Kasane naar Maun
  • kleine groep, min. 2, max. 6 pers.
  • luxueuze expeditietent met privédouche/wc
  • gegarandeerde raamplaats tijdens safari
Vanaf € 3.949 p.p.

Dag 1: Kasane - Chobe NP (diner).

U ontmoet uw &Beyond reisleider aan de luchthaven van Kasane en krijgt er een briefing over de safari die u te wachten staat. U rijdt naar het Chobe NP richting uw camp en geniet onderweg van de eerste dierenobservaties. In de namiddag onderneemt u een boottocht op de Chobe rivier, waarbij u tot aan de zonsondergang talrijke dieren spot.

Overnachting: 8 overnachtingen op een camping.

Dag 2: Chobe NP (volpension).

Vandaag verkent u de dierenwereld rond de Chobe rivier in het Chobe NP. U gaat zowel vroeg in de morgen als in de namiddag op safari (ca. 3 u.) langs de rivier. Het park is bekend om zijn grote kuddes olifanten en buffels, die ’s morgens en ’s avonds net zoals andere dieren naar de rivier komen.

Dag 3: Chobe NP - Savuti kanaal (volpension).

Over zandwegen trekt u in zuidelijke richting door de droge savanne met het Savuti kanaal (reistijd ca. 5 u.). Savuti staat bekend om zijn savuti marsh en om de grote leeuwenroedels en andere roofdieren zoals wilde honden, luipaarden en cheeta’s, maar ook om de imposante olifanten. Onderweg spot u talrijke dieren.

Dag 4: Savuti kanaal (volpension).

Uitgebreide safari’s per open safarivoertuig.

Dag 5: Savuti kanaal - Moremi Wildreservaat (volpension).

U rijdt door prachtige landschappen verder richting zuiden naar uw privécamp. De streek staat bekend om zijn veelzijdige dierenwereld. Met een beetje geluk kunt u leeuwen, luipaarden, hyena’s, koedoes, letchwes, nijlpaarden, giraffen en olifanten observeren.

Dag 6: Moremi Wildreservaat (volpension).

U maakt uitgebreide safari’s per open safarivoertuig. Geniet van uw avonden onder de Afrikaanse sterrenhemel en neem de geluiden uit de natuur in u op.

Dag 7: Moremi Wildreservaat - Okavango Delta (volpension).

U vliegt per klein vliegtuig over de delta naar de privéconcessie Nxabega te midden van de Okavango Delta. Ontdek per motorboot en per mokoro het bijzondere landschap met kanalen en lagunes, de thuisbasis voor krokodillen, nijlpaarden, en een rijke vogelwereld. Wie niet wil varen, kan heerlijk wandelen in de bush. De wateractiviteiten zijn afhankelijk van de waterstand.

Dag 8: Okavango Delta (volpension).

Neem deel aan de aangeboden safari-activiteiten.

Dag 9: Okavango Delta - Maun (ontbijt).

In de voormiddag volgt uw vlucht per klein vliegtuig terug naar Maun (vliegtijd ca. 20 min.). Hier eindigt uw onvergetelijke safari.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Code

96991

Inclusief

vervoer in een safariwagen met gegarandeerde raamplaats, binnenlandse vluchten, vermelde overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes, vermelde safari-activiteiten, entreegelden wildreservaten en nationale parken, Engelstalige reisbegeleiding, ´flying doctor’s service´.

Exclusief

internationale vluchten, visumkosten, overige alcoholische en buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien.

Opmerking

Minimumleeftijd 16, maximumleeftijd 75 jaar (vanaf 70 jaar met doktersattest)

Bagagebeperking: max. 20 kg p.p. in zachte reistas incl. foto-uitrusting en handbagage.

 

Heeft u al concrete reisplannen of een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.

020 6230008

verkoop@impalatours.nl

Brochure aanvragen

Vraag onze complete brochure aan, met aanbiedingen, prijzen en gedetailleerde informatie.

klik hier

Onze partners

Droomervaringen met Impala Tours

Ons team heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Wij creëren individuele reisaanbiedingen op basis van uw wensen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid